Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Elke zwangerschap is uniek
  Rate this post

  Lekker in je vel zitten is belangrijk; helemaal als je zwanger bent. Waar de ene zwangere vrouw op de welbekende roze wolk zit, komt de andere vrouw met brandend maagzuur en bekkenpijn niet meer van de bank af. Zonde! VoetreflexPlus kan namelijk in veel gevallen helpen om een zwangerschap zo fijn mogelijk door te komen.

  Een zwangerschap is niet voor iedereen een fijne periode, weet ook Niki van de Sande, moeder van 2 kinderen en VoetreflexPlus Therapeut in Den Bosch. Zij helpt dagelijks zwangere vrouwen met de meest uiteenlopende klachten. Denk aan misselijkheid, brandend maagzuur, bekkenpijn, stemmingswisselingen, vermoeidheid, obstipatie en slapeloosheid.
  ‘Zwanger zijn is helaas niet voor elke vrouw even comfortabel. Elke zwangerschap is uniek. Tijdens een behandeling stem ik mijzelf af op de energie van de zwangere vrouw om aan te voelen wat zij op dat moment nodig heeft. Veel vrouwen vinden het fijn om even hun hart te luchten en vervolgens daadwerkelijk de klachten aan te pakken op fysiek en/of emotioneel gebied. Elke behandeling is anders, en het blijft heel bijzonder en dankbaar werk.’

  Ook stress is een veel voorkomend probleem tijdens de zwangerschap. Of het nu komt door werk, de zorg voor andere kinderen, die eindeloos lange ’to do’-lijst voor de uitgerekende datum, en vergeet niet de bevalling zelf. ‘Ontspanning is wat mij betreft de sleutel voor een fijne zwangerschap. Ik probeer vrouwen tijdens de behandeling zoveel mogelijk uit hun hoofd en gedachten te halen, zodat ze zich echt op hun lichaam kunnen focussen. Vrouwen mogen op hun gevoel leren vertrouwen tijdens de zwangerschap en bevalling, en natuurlijk als de baby er eenmaal is.’

  Bevalling opwekken
  Daarnaast kan VoetreflexPlus tijdens de zwangerschap worden ingezet bij het draaien van een stuit- of dwarsligging en om de bevalling vanaf week 37 te helpen opwekken. Belangrijk hierbij is wel dat je verloskundige op de hoogte is van de VoetreflexPlus-behandelingen. Ook na de bevalling kan VoetreflexPlus je herstel ondersteunen.

  Zwanger worden
  Heb je moeite om zwanger te worden? Ook dan kan VoetreflexPlus helpen. Door je hormonen weer in balans te brengen en de omstandigheden in het lichaam zo optimaal mogelijk te maken, vergroot je de kans om natuurlijk zwanger te worden.

  Hoe werkt VoetreflexPlus?
  VoetreflexPlus-therapie is een combinatie van Westerse voetreflex en Chinese voetreflex: de ‘Plus’. Op je voeten bevinden zich verschillende zones en drukpunten die in verbinding staan met alle onderdelen van je lichaam. Door deze punten gericht te masseren, wordt de doorbloeding in het lichaam verbeterd en worden afvalstoffen en blokkades losgemaakt. Hierdoor wordt het zelfgenezend vermogen van het lichaam gestimuleerd, zodat je doelgericht klachten in het hele lichaam kunt behandelen.

  N I K I VOETREFLEX
  Niki van de Sande is gediplomeerd VoetreflexPlus therapeut. Niki: ‘Ik heb de geweldige resultaten mogen ervaren van VoetreflexPlus bij het opruimen van mijn eigen emotionele en fysieke trauma’s en blokkades, en vind het heel bijzonder om nu zelf als therapeut anderen op deze manier te mogen helpen. Mede door mijn eigen zwangerschappen ben ik geïnteresseerd geraakt in het behandelen van vrouwen die graag zwanger willen worden of zwanger zijn. Vandaar dat ik mij verder heb gespecialiseerd in VoetreflexPlus voor zwangere vrouwen, baby- en kindervoetreflex.’

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply