Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • ElliptiGo rijden: uitdagend, sportief en fun!
  Rate this post

  Wil je een keer op een andere manier buiten op pad? Gebruik dan de ElliptiGo! Elliptisch fietsen combineert het beste van hardlopen, fietsen en de crosstrainer. Je gebruikt de ElliptiGo voor een ‘low impact’-training, of om te werken aan je cardiofitness, terwijl je je gewrichten niet belast. Alleen of samen met anderen op een leuke en sportieve manier op pad!

  Gebruik de ElliptiGo voor je persoonlijke training of maak alleen of met anderen een toertocht op de ElliptiGo. Je verbruikt tot 33% meer calorieën dan bij fietsen. Het is geschikt voor jong en oud, en ook een prima idee voor een bedrijfs-, team- of familie-uitje. In dat geval kan een arrangement op maat worden gemaakt. Bij Vitaal en in Balans kun je een afspraak maken voor een eerste kennis-making. Ervaar in ongeveer 20 tot 30 minuten of het voortbewegen op de ElliptiGo wat voor jou is. Je zult versteld staan van hoe snel je op de ElliptiGo wegfietst! Het is ook mogelijk om een instructiecursus van 3 lessen te volgen.

  Voor een rit van anderhalf uur betaal je € 15,-. Ook kun je de ElliptiGo huren voor een dagdeel of een hele dag. De ElliptiGo’s kunnen gebracht worden op de locatie die jij wenst. Wil je vaker een rit maken, dan kun je overwegen om een rittenkaart te kopen.

  Wil je een afspraak maken of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Vitaal en in Balans, of kijk op www.elliptigosports.nl.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply