Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Emoties verwerken met hart en ziel
  Rate this post

  Je ervaart pijn, angst, verdriet of boosheid en weet hier geen raad mee. Je mist iets, maar je weet niet zo goed wat. Het volgen van een holistische therapie of coaching kan je helpen bij het verwerken van
  je emoties.

  Misschien heb je het gevoel dat alles zinloos is. Dat je te veel tegelijkertijd moet, overprikkeld bent en niet lekker in je vel zit. Naast deze klachten ervaar je meestal ook lichamelijke klachten, zoals pijn, overgevoeligheid of moeheid. De huisarts kan je niet helpen. Wat nu? Jij bent natuurlijk meer dan alleen een lichaam met een geest. Emoties worden in je lichaam opgeslagen en zetten zich vast in je lichaam. Je klachten kunnen ook overdrachtelijk zijn. Zo kan de pijn in je ellebogen een extensie zijn voor de emotionele afstand die je ervaart naar je partner toe. En achter je frustratie, boosheid of eenzaamheid, schuilen vaak diepere zielsverlangens.

  Holistisch therapeut en coach Mireille Schouten helpt bij het verwerken van jouw emoties en kijkt naar jou als ‘geheel’, als mens in al jouw volledigheid. Door in gesprek te gaan, wordt gekeken naar welke vorm van therapie bij jou past. Het verwerken van emoties is een gelaagd proces. De gesprekken worden daarom vaak gecombineerd met lichaamsoefeningen, gevoelservaringen of een helingsbehandeling. Jouw lichaam is mede de ingang voor je vraagstukken en problematiek. Doel van de sessies is om op zoek te gaan naar de diepe oorsprong van je klachten en zo bewust inzicht te krijgen op lichamelijk, geestelijk, gevoels- en energetisch niveau. Door met die inzichten de diepe oorsprong anders te benaderen, kun je je emoties verwerken en de oorsprong helen.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply