Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Emotionele ondersteuning bij een miskraam
  Rate this post

  Heb je nu te maken met een miskraam of juist in het verleden een miskraam gehad en er nog steeds last van? Dan heb je te maken met een ongelofelijk heftige situatie in jouw leven. In plaats van de spreekwoordelijke roze wolk heb je nu te maken met rouw, verdriet en verwachtingen die niet zijn uitgekomen. Een groot verlies! Je ziet het even niet meer zitten, de toekomst zonder een kindje. Hier en nu dat is belangrijk; daar heb je mee te maken. Je weet gewoon even niet hoe je nu verder moet en het vertrouwen in jezelf ebt weg.

  Je bent aan het overleven van iets heftigs, zij het door een miskraam, een levenloos (geboren) kindje of door een kindje dat op welke manier dan ook een afwijking heeft en zijn/haar leven andere zorgen met zich meebrengt. Ook al zitten jij en je partner in dezelfde situatie: jij gaat op je eigen manier met deze situatie en de gepaarde rouw en verdriet om. Of juist niet. Soms kun je gewoon niet met iets omgaan omdat de situatie simpelweg te heftig is en je dit niet kunt of wilt accepteren. Dan is het fijn als je ergens jouw verhaal, pijn en verdriet kwijt kunt. Dit geeft je weer lucht en perspectief, ook al is het helaas zonder een (gezond) kindje. Je gevoel mag er zijn; wegstoppen heeft geen zin. Later kun je daar namelijk (weer) last van krijgen.

  Miskraamcoaching
  Individuele Miskraamcoaching helpt je om af te rekenen met niet-helpende gedachten en belemmeringen. We werken in vertrouwen samen aan jouw herstel van deze miskraamervaring. In het Miskraamcoachgesprek bepalen we samen waar je behoefte aan hebt. Dit kan een eenmalig individueel coachgesprek zijn, een 3 maanden-pakket of een pakket op maat. We kijken naar wat voor jou nodig en raadzaam is.

  Over mij
  Mijn naam is Diana Wouters, ik ben getrouwd en heb twee dochters. Daarnaast heb ik twee ongeboren kinderen vanuit een vroege miskraam en een ‘vanishing twin’-zwangerschap. Dit laatste is een in aanleg zijnde tweelingzwangerschap, waarbij uiteindelijk één vruchtje niet verder tot groei komt en door het lichaam afgestoten wordt. Vanuit mijn professionele rol als oplossingsgericht coach en mijn eigen miskraamervaring ben ik bevlogen geraakt met het ondersteunen van mensen in hun miskraamervaring en het verwerken hiervan. Deze bevlogenheid is de basis waaruit ik Miskraamcoach ben gestart. Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging ABvC (Algemene Beroepsvereniging voor Counselling) en het enige online platform voor miskraamverwerking, www.miskraamverwerken.nl.

  Wil je meer weten over verdere mogelijkheden of wil je even jouw verhaal kwijt? Ik bied kosteloos een kennismakings­gesprek en telefonisch spreekuur aan.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply