Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Jij én je huid beter in hun vel
  Rate this post

  Is jouw huid deze winter niet zo gelukkig?  Heeft jouw huid behoefte aan extra verzorging?  Er zijn mogelijkheden om extra mooi én fijn de ­winter door te komen.

  Een huidtherapeut zal er alles aandoen om jouw huidklachten te verminderen, op te lossen of zelfs te voorkomen. Heb je last van couperose, acne, pigmentvlekken of oedeem, of is je huid gewoonweg niet in balans en staat dit jouw persoonlijke geluk in de weg? Een behandeling gericht op jouw specifieke huidaandoening kan dan een oplossing zijn. De beschadigde huid wordt aangepakt door de huidtherapeut, met als resultaat dat jij en je huid beter in hun vel komen te zitten.

  Laserontharing
  Overbeharing kan je onzeker en verdrietig maken, en er ook voor zorgen dat je je minder vrouw voelt. Via laserontharing kan dit probleem aangepakt worden. Na deze behandeling is er sprake van ‘permanente haarreductie’. Ontharing met de laser werkt dus ook op de lange termijn.

  CryoPen
  Bij cyrotherapie wordt ongewenst weefsel met vloeibare stikstof bevroren. Hierdoor sterft het ongewenste weefsel en dit wordt vervangen door gezond weefsel. Heb je last  van pigmentvlekken, steelwratjes of ouderdomswratjes?  Een behandeling met de CyroPen maakt daar korte metten mee. Gemiddeld zijn 1 of 2 behandelingen nodig om het gewenste resultaat te krijgen.

  Acnetherapie
  Heb je last van acne en krijg je jouw huid nooit rustig en in balans? Huidzorg De Lier biedt graag hulp. Samen met jou stellen we een behandelplan op, en werken we naar een mooi resultaat. Ook het gebruik van de juiste producten voor thuisgebruik spelen hierbij vaak een belangrijke rol. Huidzorg De Lier werkt met de merken Tebiskin en ­DermaQuest om het mooiste resultaat te krijgen.

  Op naar die gelukkige huid
  Miranda Kleijn is afgestudeerd als huidtherapeut én schoonheidsspecialiste. ‘Voor mensen iets kunnen betekenen,  dat vind ik het mooiste van mijn beroep!’, aldus Miranda.  Er vindt altijd eerst een intakegesprek met bijbehorende huidanalyse plaats. Op deze manier kan er goed advies gegeven worden en bekeken worden welke behandeling het beste bij jouw huid past. Huidzorg De Lier staat ingeschreven bij de Nederlandse Vereniging van ­Huidtherapeuten en in het Kwaliteitsregister Kwaliteitsregister Paramedici, waardoor je bij veel behandelingen recht hebt op vergoeding vanuit het aanvullende pakket.

  Klanten vertellen…
  Denise (27): ‘Na jarenlang zoeken naar de juiste huidproducten en schoonheidsklinieken, werd mij aangeraden om de huidtherapeut van Huidzorg  De Lier te bezoeken. Er werd direct serieus  naar mijn huidprobleem gekeken en geluisterd.  Het is fijn om te weten dat iemand met de juiste kennis, scholing én ervaring zorgt voor mijn huid.  Mijn huid er rustiger en meer verzorgd uit.’

  Mariëlle (31): ‘Na jarenlange en intensieve behandelingen bij een huidtherapeut vanwege mijn rosacea klachten, bleven mijn klachten helaas aanwezig. Daarom besloot ik over te stappen  naar Huidzorg De Lier. Door de droogte, roodheid en vlekken die vooral bij warmte, kou, stress  en sporten erger werden, werd ik alleen maar  meer onzeker. Miranda gaf mij een geruststellend gevoel. We gingen samen aan de slag met  andere producten, met vrijwel direct resultaat! ­ Natuurlijk moest mijn huid wennen, maar hij is nu veel rustiger en minder rood.’

  Kylene (24): ‘Ik ben al ruim 3 jaar onder behandeling bij Huidzorg De Lier, en ik ben erg blij met de oedeembehandelingen. Huidzorg De Lier werkt vakkundig, biedt een luisterend oor én denkt mee in oplossingen.’

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply