Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • En nu taart!
  Rate this post

  Brosse hazelnootmerengue en mooie, luchtige slagroomtoeven, oftewel hazelnootprogrestaart. Deze klassieker is de specialiteit van Patisserie Walter van Erven, maar ook voor een uiteenlopend assortiment andere lekkernijen en originele relatiegeschenken ben je aan het juiste adres bij de Tilburgse banketbakker.

  De banketspecialist
  Patisserie Walter van Erven bestaat al meer dan 65 jaar en is al die tijd gevestigd aan het Burgemeester van de Mortelplein in Tilburg. Het is één van de toonaangevende en ambachtelijke banketbakkerijen in Nederland. Sinds oktober vorig jaar staat Paul van Riel aan het roer van de onderneming. In de banketbakkerij wordt iedere dag een breed assortiment gebak, taarten, chocoladewerk en overige patisserie gemaakt. Hierin komen passie, kennis en verse ingrediënten samen. Ook voor de leukste themagebakjes ben je aan het goede adres. Denk bijvoorbeeld aan een diploma-uitreiking, Vaderdag en kerst. Voor uitgebreid advies over de producten en speciale wensen staan de verkoopmedewerkers voor je klaar. Je kunt in de zaak onder andere terecht voor:

  – gebak
  – taart
  – koekjes
  – stukswerk
  – zoutjes
  – chocolade en bonbons

  Voor jouw bedrijf
  Patisserie Walter van Erven werkt ook graag samen met ondernemingen en bedrijven. Zo levert de banketbakker onder andere de mooiste desserts en zoutjes aan hotelketens, verzorgingstehuizen en horecabedrijven. Daarnaast is er ook van alles mogelijk op het gebied van relatiegeschenken. Denk bijvoorbeeld aan een gepersonaliseerd chocoladecadeau of laat het logo van je onderneming plaatsen op ambachtelijke chocolade.

  Feiten en fabels over chocolade
  Dat chocolade een eerste levensbehoefte is, hoeven we jou natuurlijk niet te vertellen. Het is dan ook enorm belangrijk dat je álle feitjes en fabels over het bruine goud kent. Wij zetten er een paar voor je op een rijtje. Bedank ons later maar.

  Chocolade vermindert stress
  Feit! Chocolade bevordert de aanmaak van endorfine en dat is precies de stof waar je blij van wordt. De aanmaak van adrenaline daarentegen, wordt juist afgeremd door chocolade, dus je ervaart minder stress!

  Chocolade veroorzaakt acne
  Fabel! Waarschijnlijk het bekendste en meest hardnekkige fabel over chocolade, maar ook na jarenlang onderzoek is nooit aangetoond dat er een verband is tussen het ontstaan van acne en het eten van chocolade.

  Wit uitgeslagen chocolade is niet meer eetbaar.
  Fabel! Je moet nú chocolade, maar er ligt alleen nog een stuk dat wit is uitgeslagen achterin de koelkast. Geen zorgen, het is nog gewoon eetbaar. Vetbloem, zoals de witte uitslag heet, ontstaat door temperatuurschommelingen, maar heeft geen invloed op de houdbaarheid.

  Wist je dat…
  … je ook voor zoutjes aan het goede adres bent bij Patisserie Walter van Erven?

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply