Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
4/4 - (1 stemmen)
 • En nú jij… Werkende moeder, waar heb jij behoefte aan?
  4/4 - (1 stemmen)

  Je bent niet de enige! Je denkt misschien dat het zwak is als je toegeeft aan je onmacht of jouw gevoelens van frustraties. En natuurlijk denk je er niet elk moment, elke dag zo over. Maar man… af en toe valt het gewoon niet mee. Het plannen en organiseren van alle agenda’s, alle ‘to do’s en de grillen van jouw kinderen. Die laten zich al helemaal niet structureren in patronen en tijdschema’s.

  Weekend voor Relaxte Moeders
  Een relaxte werkende moeder zijn. Het kan! Wil je ook een moeder zijn die én kan genieten van haar momenten thuis met de kinderen en die ook de zaken op haar werk goed kan managen? En dit zonder schuldgevoel? Kortom: wil je weer in een positieve flow komen en genieten van de dingen die voor jóú belangrijk zijn? Ga dan mee met het weekend voor Relaxte Moeders, speciaal georganiseerd voor vrouwen zoals jij.

  We gaan in het weekend van 10, 11 en 12 maart 2017 een weekend lang ontspannen en leren hoe je voortaan zonder stress kunt genieten van je gezin én je volledig voor je werk kunt inzetten. Echt een weekend voor jezelf dus!
  – Je leert de lat minder hoog te leggen
  – Je krijgt overzicht in de dingen die je wílt doen, versus dingen die je móét doen
  – Je krijgt verrassend eenvoudige en praktische tips aangereikt, die je leven zullen veranderen
  – Je kunt beter loslaten
  – Je krijgt meer rust in je hoofd
  – Je leert gemakkelijker schakelen tussen werk en privé
  – Je leert hoe je alle ballen in de lucht kunt houden en ook nog tijd overhoudt om te genieten
  Naast het inhoudelijke programma werkt de omgeving ook mee om heerlijk te relaxen. Een luxe landhuis in een heerlijke omgeving, met sauna, hot tub, mooie slaap­kamers en heerlijk eten.

  Speciaal aanbod
  Zie je het voor je? Meld je nu aan en ontvang een aantal waardevolle bonussen ter waarde van meer dan € 160,-. Dit aanbod is geldig tot 31 januari 2017, maar speciaal voor lezers van ForYou Magazine hebben we dit aanbod verlengd tot 10 februari. Wil je gebruik maken van dit aanbod, vermeld dan bij je aanmelding bij de opmerkingen ‘ForYou’.
  Meer informatie vind je op Facebook.com/relaxtemoeder of op www.relaxtemoeder.nl.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply