Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Energie voor twee!
  Rate this post

  Heb je het gevoel dat je vroeger meer energie had, maar dat dit langzaam wegzakt en vermoeidheid en (vage) klachten steeds vaker de kop opsteken? Zoals eczeem, pijnklachten in rug, nek en/of schouders, onrustige benen, hoofdpijn, blaas-, darm-, slaap- of menstruatie­problemen? Probeer eens een reiniging van je lichaam. Zonder al die afvalstoffen voel je je een stuk fitter!

  Marly Schutselaars heeft haar praktijk midden in het centrum van Haarlem: Natuurgeneeskunst. Tijdens de detoxweken (voor- en najaar) kun je een complete detoxkuur volgen. Zes weken lang eet je ontzurend voedsel en krijg je wekelijkse begeleiding en massages voor extra afvoerstimulatie. Ook krijg je een medicinaal kruidenpreparaat dat speciaal voor jouw lichaam is samengesteld om het ontgiften te ondersteunen en werkt op de door jou aangegeven klachten.
  Het is leuk om te zien wat zo’n detoxkuur voor mensen kan betekenen. Vaak vertellen mensen dat niet alleen hun lichaam fitter voelt, maar dat ze ook meer bewustwording over zichzelf krijgen en wat voeding doet met hun lichaam.
  Tijdens de detoxweken kun je gewoon blijven werken en je leven volgen. Wel is het aanbevolen om wat meer ruimte te pakken voor rust en aandacht voor jezelf. Stress is namelijk het meest verzurend. Het is belangrijk om waardevolle dingen met aandacht te verzorgen, om ze mooi en gezond te houden. Dus waarom dan niet ons allerwaardevolste goed: ons lichaam, onze gezondheid! Marly Schutselaars is aan­gesloten bij de beroepsvereniging NWP. Hierdoor worden de consulten bij veel ­aanvullende zorgverzekeringen vergoed. Zie www.ngkh.nl voor meer informatie.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply