Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Energiek of futloos?
  Rate this post

  Ben jij iemand die zich dingen vaak persoonlijk aantrekt, zit je hoog in je emoties, ben jij telkens weer jezelf aan het afschermen tegen negativiteit (bijvoorbeeld onrecht of jaloezie), moet jij vechten om je hoofd geestelijk boven water te houden?

  Zoek jij iets waardoor dit allemaal minder effect op je heeft, waardoor jij je vrijer en lichter voelt? Met meer gemak door moeilijkere periodes komt? Andermans standpunt niet méér te laten zijn dan alleen maar een standpunt? Wil jij meer inzicht krijgen in het reilen en zeilen van de eigen leven, zelfs een andere kijk krijgen op je leven?
  Bewustwording is het gaan beseffen. Het beter begrijpen van jezelf voor verdere ontwikkeling. Ben je onbewust, dan leef je vanuit je denken en ben je overgeleverd aan je gedachten en je oude patronen. Als je bewust bent, leef je vanuit je lichaam en leef je in het nu. Je energie stroomt vanzelf en je kunt alles creëren wat je maar wilt!
  Met Access Bars is dit heel simpel te bereiken. De Access Bars bestaan uit 32 banen en punten, die zachtjes aangeraakt worden, waardoor het lichaam gevraagd wordt om alle ballast los te laten, die fysiek in de cellen ligt opgeslagen. Emoties, overtuigingen en gedachten, die niet meer nodig zijn in je leven, worden hierdoor ontladen. Alle overtuigingen en meningen over hoe het zou moeten, volgens wie dan ook, kunnen meer in perspectief komen. Met rust en ruimte in je hoofd lukt dat veel gemakkelijker en kun je jezelf verder gaan ontwikkelen zoals jij dat op dit moment wilt.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply