Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Energiek & stralend het jaar door
  Rate this post

  Kon je de tijd maar terugdraaien! Er wordt vaak gezegd dat je zo jong bent als je je voelt, maar je spiegelbeeld vertelt een ander verhaal. Je eens zo mooie huid wordt minder strak. Kijk naar je kaaklijn, je bovenarmen, je buik en de cellulite op je benen. Op je gezicht komen er steeds meer lijntjes en rimpeltjes bij.

  Huidveroudering is een natuurlijk verschijnsel. Je kunt het niet tegenhouden. Dit proces begint al rond je 25ste levensjaar. Je ziet er aan de buitenkant nog niets van, maar in je lichaam neemt de aanmaak van collageen en elastine af, waardoor je huid minder stevig en elastisch is. Ook wordt je huid dunner, slapper en stugger en daardoor meer kwetsbaar voor beschadigingen van buitenaf.

  Iris Troost van CuraCameo gaat een stap verder dan alleen huidverzorging. Zij biedt je op maat gemaakte behandelingen en producten, die je huid opbouwen naar meer volume en met minder lijntjes en rimpeltjes.

  Meer weten? Zie www.curacameo.nl/huidverjonging/rimpels.

  Bindweefselmassage
  Wanneer je jong bent, bestaat je huid uit goed functionerend bindweefsel: de laag tussen de spieren en de huid, met veel collagene en elastine vezels. Als je huid ouder wordt, wordt er minder collageen en elastine aangemaakt in het bindweefsel. Gevolg: de huid wordt slapper en je kunt rimpels krijgen. Bindweefselmassage zorgt ervoor dat de fibroblasten in je huid worden aangezet om collageen, elastine en hyaluron aan te maken.
  Bindweefselmassage is een intensieve massagetechniek die gericht is op verbetering van de huidconditie en het herstelvermogen van de huid. Door de massage wordt de onderste laag van het huidweefsel geprikkeld en worden onderhuids bindweefsel en verklevingen losgemaakt. Hierdoor verbetert de doorbloeding en worden er nieuwe collagene en elastine vezels aangemaakt, zodat je huidconditie en -elasticiteit verbeteren. Bindweefselmassage is als het ware topsport voor je huid!

  Meer weten? Zie www.curacameo.nl/behandelmethodes/bindweefselmassage

  Waar kan CuraCameo je nog meer mee helpen?
  CuraCameo beschikt over een scala aan methoden voor huidbehandeling:
  – rimpels
  – ouderdomsvlekken
  – rokershuid
  – kringen en wallen
  – bindweefselmassage
  – permanente make-up
  – couperose
  – zonschade
  – overbeharing

  Zie www.curacameo.nl

  Over CuraCameo
  CuraCameo is de salon van eigenares Iris Troost, waar beauty en balans samengaan. De praktijk is gevestigd in een historisch pand uit 1904 aan de Stationsstraat in Alphen aan den Rijn. Op deze serene plek zijn mannen en vrouwen van alle leeftijden van harte welkom voor een integrale, holistische benadering van uiterlijk en innerlijk.
  Gun jezelf zo’n moment van rust en ontspanning! Je bent letterlijk in goede handen en daardoor vallen alle stress en drukte van je af.
  Maak een afspraak via het contactformulier op de website of via WhatsApp: 06-31552182.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply