Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Energize your Body & Mind
  Rate this post

  Heb je last van fysieke en/of emotionele klachten? Is de oorzaak ongrijpbaar? Ik ben Thamar van Thamar Consult in Delft en ik help je graag verder om gezond en vitaal te worden en te blijven!

  Wil jij meer energie, beter in je vel zitten en/of de oorzaak van jouw klachten weten om vervolgens daarin progressie te boeken? Een goede analyse is het halve werk!
  Mijn uitgangspunt is dat lichaam en geest een onlosmakelijke eenheid vormen. Op basis van een brede en diepe analyse ga ik samen met jou aan de slag met een passend behandelplan. Ik lever altijd maatwerk!
  Ik heb als erkend Natuurgeneeskundig Therapeut meer dan duizend mensen effectief behandeld voor een breed scala aan klachten en symptomen. Mijn specialisatie is het opsporen van tekorten aan vitale stoffen in het lichaam en van verstoringen die samen de oorzaak kunnen vormen van jouw klachten. Ik heb goede resultaten geboekt met onder andere stress, burn-out, vermoeidheid, spijsverterings­problemen, hoofdpijn, migraine, spierpijn, gedrags­problemen bij kinderen, vermoeidheid en onbegrepen en/of vage klachten.
  Samen met jou zoek ik naar de samenhang tussen fysieke, emotionele, mentale en spirituele processen. Belangrijke elementen daarbij zijn een bioresonantietest, biofotonen (licht)-therapie en NEI (emotie)-therapie.

  Bioresonantietest
  Mijn bioresonantietest geeft jou de benodigde inzichten waarmee jij weer de baas kunt worden over jouw eigen lichaam, en niet andersom! Je krijgt een heldere en praktische doorkijk in jouw vitale (energetische) systemen, zoals:
  – vitale organen
  – vitamines, mineralen en overige vitale stoffen
  – mentale en emotionele blokkades
  – talenten

  NEI-therapie
  In jouw onderbewustzijn worden al jouw ervaringen opgeslagen: de goede en de minder goede. Het doel van NEI-therapie is om die pijnpunten in je onderbewustzijn op te sporen die jouw klachten veroorzaken, jou daar bewust van te maken en vervolgens de emotionele lading er af te halen.

  Biofotonentherapie
  Biofotonentherapie is een moderne en ­effectieve lichttherapie die kan worden ingezet voor verstoringen van lichamelijke en psychische aard, en/of voor aandoeningen met een acuut of een chronisch karakter. Deze therapievorm kan worden ingezet bij verstoringen aan bijvoorbeeld het hormoonstelsel, het spijsverteringstelsel, de huid, de longen en de luchtwegen en het bewegingsapparaat.

  Wil jij echt van jouw klachten af? Plan dan een afspraak in via mijn online agenda of neem contact op. Ik sta voor een:
  – goede en nauwkeurige analyse, gericht naar de oorzaak van de klacht en behandelingen op maat!
  – praktische en menselijke aanpak met korte wachtlijsten en goede bereikbaarheid.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply