Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Energize your Body & Mind
  Rate this post

  Het weten hoe je ervoor staat, kan zinvol zijn met het oog op het voorkomen van ziekten, het optimaliseren van de gezondheid en het komen tot een zo goed mogelijke diagnose en behandeling. Dat kan met behulp van een bioresonantieapparaat: een computergestuurd radionicasysteem dat kan testen en behandelen door een speciale radionicatechniek met fotonen-effect.

  Door mijn hoeveelheid kennis en jarenlange ervaring heb ik de software hiervoor grotendeels zelf geschreven in het Nederlands en heb ik het apparaat zó ingericht, dat ik met de uitslagen van de meting de onderlinge verbanden kan herkennen, waardoor ik sneller bij de kern van het werkelijke probleem uitkom. Vervolgens doe ik een voorstel voor een plan van aanpak op maat.

  Werkwijze
  Tijdens de meting heeft de cliënt de ene hand op de meetplaat liggen en in de andere hand houdt die een versterkend meetinstrument vast. Dat is alles. Het meten zelf duurt maximaal 15 minuten inclusief invoer van de cliëntgegevens. De uitleg van de meting neemt uiteraard meer tijd in beslag. Natuurlijk geef ik de uitdraaien van de meting mee op papier, of ik stuur ze op per e-mail, of ik verwijs naar een link op mijn website waar bepaalde algemene informatie is terug te lezen over een bepaald onderwerp.

  Inzicht
  Bioresonantiesystemen zijn er al langer dan 10 jaar. Dit bioresonantiesysteem kan momenteel gezien worden als het meest ideale radionicasysteem. De resultaten van de testen zijn bijzonder specifiek en geven ontzettend veel inzicht in hoe iemand ervoor staat op alle niveaus: fysiek, geestelijk, emotioneel en spiritueel. De uitkomsten van de meting geven tevens een indicatie als het gaat om de vervolgstappen en/of een behandelplan. Niet iedereen heeft namelijk baat bij hetzelfde plan van aanpak voor een bepaalde klacht. Elke cliënt, meting en behandeling is uniek. Om te weten wat iemand verder kan helpen om zich beter te voelen, is deze totaalmeting echt grandioos!

  Biofotonen (licht)-behandelingen
  Een andere behandeling die Thamar aanbiedt, is die met biofotonen. Fotonentherapie is een moderne therapievorm waarbij het lichaam opgeladen wordt met Biofotonen-energie. We kunnen deze therapie dus omschrijven als ‘genezen met licht’. De therapie is gebaseerd op het feit dat van elke lichaamscel een bepaalde energiefrequentie gemeten kan worden. Zieke cellen krijgen een andere energiefrequentie, en de biofotonentherapie herstelt de originele frequentie.
  Fotonentherapie kan daarom worden toegepast bij veel gezondheidsproblemen, zowel verstoringen van het hormoonstelsel, spijsverteringsstelsel, afweersysteem en zenuwstelsel alsook bij problemen met het hart en bloedvaten, longen en luchtwegen, nieren en urinewegen, huid, zintuigen en het bewegingsapparaat. Fotonentherapie kan worden toegepast bij zowel aandoeningen van lichamelijke en psychische aard als aandoeningen met een acuut of een chronisch karakter.
  Door de aansluiting van een medicamenten-console kan Thamar micro-energetische informatie van medicamenten (umf, nosoden) toevoegen aan het behandelsignaal van de Hyper-Photon 3D.

  Verspreiding door het hele lichaam
  Het licht dat wordt ingezet bij fotonentherapie, wordt opgenomen door de ogen en huid en vervolgens door het hele lichaam verspreid. Dit stimuleert de functie van alle lichaamscellen, waardoor niet alleen de werking van het hormoonstelsel, immuunsysteem en zenuwstelsel verbetert, maar ook van alle organen en van de mentaal-emotionele conditie.
  Bijzonder in de praktijk van Thamar is de stoel die licht wiegt / schommelt en waar muziek in zit. Bovendien is Thamar in het bezit van twee biofotonenapparaten, zodat zij twee gebieden tegelijk kan behandelen.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply