Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Epileren met draad: dé echte eyeopener

  Jouw wenkbrauwen zijn de meest opvallende eigen­s­chappen van je gezicht. Ze zijn bepalend voor je uiterlijk en hoe je overkomt op anderen. Daarom is het dus belangrijk om je wenkbrauwen goed te verzorgen, door ze in een model te laten shapen dat past bij jouw gezicht. Zo ga jij met een verzorgde uitstraling de zomer tegemoet!

  Een methode om je wenkbrauwen een mooie vorm te geven is threading. Oftewel: epileren met draad. Wat is dat dan? Epileren met draad is een techniek om zichtbare en onzichtbare haartjes te verwijderen, en waarmee de meest strakke wenkbrauwen op een snelle manier gecreëerd kunnen worden. Het is een oosterse en ­huidvriendelijke methode om jouw wenkbrauwen te shapen in de vorm die jij wilt.

  100% katoenen draad
  Het epileren bij Sabrina’s Threading wordt gedaan met een 100% katoenen draad, omdat dit minder pijnlijk is dan een behandeling met het ‘Nederlandse draad’. Het draad uit Nederland is gemaakt van polyester en veert meer, waardoor de behandeling wat pijnlijker is. Het katoenen draad is vervaardigd in India en speciaal voor het epileren gemaakt. Hiermee twist schoonheidsspecialiste Sabrina behendig over jouw gezicht heen. Op deze manier worden ook de fijnste donshaartjes, die je met een pincet niet kunt verwijderen, verwijderd. Tijdens dit epileerproces wordt het haartje inclusief het haarzakje eruit getrokken. Wanneer je regelmatig een behandeling ondergaat, dan zal het haarzakje verzwakken. Hierdoor is het haartje steeds gemakkelijker te verwijderen. Ook komt het haartje dunner terug.

  Gevoelige huid
  De behandeling veroorzaakt geen ingegroeide haartjes, littekens of verbranding. Daarnaast rekt het de huid niet uit, wat wel kan gebeuren bij andere ontharingsmethodes. Indien je een gevoelige huid hebt, zou threading een goede behandelmethode voor jou kunnen zijn. Je krijgt prachtig gevormde wenkbrauwen, én een gladde huid zonder haartjes! Ga voor die sprekende open blik deze zomer!

  Voordelen van threading:
  • je huid raakt niet beschadigd of geïrriteerd
  • snelheid: er worden veel haartjes tegelijk verwijderd
  • echt álle haartjes worden verwijderd
  • het kan al vanaf 1 mm, dus je hoeft niet weken rond te lopen met ‘dikke wenkbrauwen’
  • het is hygiënisch omdat de handen de huid ­nauwelijks aanraken
  • het gaat een stuk sneller dan ontharen met een pincet
  • jouw wenkbrauwen worden beter in vorm gebracht

  Natuurlijk en huidvriendelijk
  Sabrina van schoonheidssalon Sabrina’s Threading: ‘Acht jaar geleden werkte ik nog in de cosmeticabranche als schoonheidsspecialiste. Door mijn enthousiaste wenkbrauwklanten en de groeiende vraag naar het epileren met draad besloot ik dat ik het threading toegankelijker wilde maken voor de moderne vrouw die weinig tijd heeft maar er toch altijd verzorgd wil uitzien. Threading werd vooral aangeboden in de buitenwijken, en niet in officiële salons. Ik besloot op een centraler punt een échte salon op te zetten: de eerste van Nederland die zich specifiek op threading richt! Verder gebruik ik tijdens het epileren geen chemische producten. Natuurlijk en huidvriendelijk: dat vind ik heel belangrijk. Maar, je kunt jouw wenkbrauwen wel wat meer body en volume geven door ze door mij te laten verven. Daarnaast wordt jouw huid gekalmeerd met aloë vera om het huidherstel optimaal te bevorderen. Sinds kort kun je ook bij mij terecht voor een witte lach door middel van tanden bleken.’

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply
 • Geplaatst door Freke op augustus 28, 2018, 11:04 am

  Ik kom al zo’n jaar of 6 bij Sabrina, de eerste keer wist ik niet goed wat ik moest verwachten, omdat ik een erg gevoelige huid heb. Maar ik zou nu niet meer zonder kunnen. Sabrina is een hele goede, deskundige en vriendelijke schoonheidspecialist met liefde voor haar vak. Ik kan het iedereen aanraden!

  Beantwoorden →