Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Er altijd goed uitzien. Dat wil jij toch ook?
  Rate this post

  Wil je deze zomer ook zorgeloos genieten? Er er op elk moment van de dag verzorgd uitzien? Ook na het sporten, de sauna, tijdens je vakantie, of na het zwemmen? Dan is permanente make-up een uitkomst!

  Bij permanente make-up worden eyeliners, lipliners of wenkbrauwen permanent aangebracht. Heb je een make-upallergie of last bij het dragen van lenzen? Dan heb je met permanente make-up altijd een verzorgde uitstraling. En doordat je niet meer dagelijks make-up hoeft aan te brengen, bespaar je je veel tijd.

  Uitstraling verfraaien
  Met ruim 20 jaar ervaring is Conny een autoriteit op dit gebied. Alle technieken worden beheerst: eyeliners van subtiel tot ‘smokey-eye’, wenkbrauwen in shades-, 3D-hairstrokes- en mesjestechniek, duo- of trio color eyeliner, lipliner en full lips. Ook bij medische indicaties is permanente make-up inzetbaar bij onder andere littekens, hazenlip of alopecia. Met permanente make-up kan de uitstraling van de ogen worden verfraaid. Bij eyeliners wordt tussen de wimperhaartjes gepigmenteerd. Dit geeft een natuurlijke en volle oogopslag. Bij dunne of onregelmatige haargroei van de wenkbrauwen wordt weer een egale en gelijkmatige wenkbrauwlijn gecreëerd. Ook kunnen de ogen van de man meer expressie krijgen door een speciaal ontwikkelde techniek tussen de wimpers.

  Kleurpigment
  Permanente make-up is een lichte vorm van tatoeage in de huid. Door middel van ultradunne naaldjes of ‘blades’ wordt een kleurpigment voorzichtig onder het huidoppervlak aangebracht. Omdat het pigment niet als een ‘echte’ ta­toeage in de derde huidlaag wordt aangebracht, vervaagt de kleur. Afhankelijk van de kleur en de wens van de klant blijft het pigment circa 2 tot 5 jaar in de huid aanwezig. Daarna verdwijnt het pigment langzaam uit de huid.

  Vak
  Bij permanente make-up zijn kennis, vakkundigheid en kwaliteit vereisten. Het aanbrengen van permanente make-up is dan ook meer dan een kunstje; het is een vak. Conny Leeuwenhage is sinds 1997 werkzaam in de beautybranche en is als eerste geregistreerd bij de ANBOS en GGD gespecialiseerd in de Hoeksche Waard.
  Weet je nog niet zeker of permanente make-up iets voor jou is? Heb je een oude permanente make-up die je ge­corrigeerd wilt hebben? Neem gerust contact op met Body Essentials en maak kennis met de vele mogelijkheden van permanente make-up.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply