Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Er altijd goed uitzien kan jij ook!
  Rate this post

  Herken je dit probleem? Je wordt een jaartje ouder en het lijkt wel of je wenkbrauwhaartjes uitvallen, onregelmatig zijn, geen vorm meer hebben. Of: je bent gewend om eyeliners te tekenen, maar het lukt niet meer om de lijntjes mooi strak aan te brengen, en vanwege tranende ogen verdwijnt het lijntje in enkele uren. Of: het lijkt wel of jouw lippen steeds dunner worden, en lippenstift blijft al helemaal niet goed zitten. Lastig hoor.

  Dé oplossing voor al dit soort problemen is een mooie, zachte natuurlijke permanente make-up. Ik breng wenkbrauwen aan in de zogenaamde ‘3D-haartjestechniek’, met minimaal twee kleuren. Dit garandeert een heel natuurlijk diepteresultaat. Mijn uitgangspunt is dat anderen niet mogen zien dat je permanente make-up hebt.
  Elk gezicht heeft een specifieke vorm, en je wenkbrauwen dienen daaraan aangepast te worden. Wenkbrauwen moeten de gezichtsvorm ondersteunen en daardoor meer in balans brengen. Bij de kleurkeuze speelt jouw huidondertoon een belangrijke rol: die mag niet te warm (rood) of te koel (blauwig) zijn. Als dit alles klopt, zul je minimaal 5 jaar jonger lijken!

  Ogen en lippen
  Eyeliners breng ik zodanig aan, dat jouw ogen groter lijken en een enigszins gelift effect krijgen. Boveneyeliners kunnen als subtiele wimperverdikking worden aangebracht, maar ook als een iets stevigere lijn. Resultaat: een frisse, open oogopslag. Bij ondereyeliners gebruik ik vaak een zachte vergrijsde tint, alsof je een klein beetje oogschaduw hebt aangebracht. Lippen laat ik iets voller lijken door een zeer zacht getint randje aan te brengen (zodat je lippenstift niet meer uitloopt) en eventueel aansluitend de lippen volledig in te schaduwen met een zachte blos. Het effect: weer een stralende, jeugdige mond. Pijnlijk? Nee hoor! Ik werk snel maar effectief en maak ­gebruik van de beste verdoving op dit gebied.

  Schat aan ervaring
  De kracht van mijn werk ligt in het feit dat ik mij al ruim 19 jaar bezighoud met het aanbrengen van permanente make-up; iedere dag weer. Daardoor heb ik een schat aan ervaring opgebouwd. Ervaring is in dit vak erg belangrijk en helaas niet altijd evident. Je zult mij nooit vinden op veilingsites, Grouponacties en dergelijke, want realiseer je: het is wel jóúw gezicht, en helaas heb ik al heel wat prutswerk zien voorbijkomen. Zó jammer.

  Neem geen risico, maar gun jezelf het gemak van een ­perfecte permanente make-up, aangebracht door dé professional. 100% resultaat gegarandeerd. Ik werk in 21 salons in Brabant en Limburg, dus ook bij jou in de buurt!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply