Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • ‘Er zijn altijd nieuwe uitdagingen’

  Ik heb mentaal best een veeleisende baan en dan is ­dansen een goed middel om je hoofd leeg te maken.
  Even loskomen van je werk en lekker bewegen!

  Als kind heb ik altijd gedanst, maar toen ik ging studeren, kwam dat op een laag pitje te staan. Op mijn 26ste wilde ik het toch weer gaan oppakken. Dat was 16 jaar geleden. Een buurvrouw danste bij Jazzdansstudio ­Marleen en ze nodigde me uit om een keertje mee te gaan. Ik ging toen streetdance doen; eerst één keer per week, maar ik werd steeds enthousiaster en ging wekelijks meerdere lessen volgen.

  Ik doe nu moderne dans, afrodance, gogodance en jazzdans en ik zit in het JDM Showballet, waarmee we ook wel eens optreden op braderieën en festivals. Ik vind het na 16 jaar nog steeds leuk, ook omdat er altijd nieuwe uitdagingen zijn om iets onder de knie te krijgen. En ik heb er al verscheidene vriendinnen aan overgehouden. Op dit moment volg ik zelfs zes lessen per week, omdat ik bezig ben met de voorbereidingen op de jubileumvoorstelling in december. Voorstellingen zijn trouwens altijd geweldig om te doen. Het geeft een kick om samen met de anderen te werken aan een mooie show!

  Het leuke van Jazzdansstudio Marleen is dat er heel veel verschillende dansstijlen aangeboden worden en dat het voor iedereen voor elk niveau is. Of je nu beginner bent of al jarenlang bezig bent: er is altijd wel een dansstijl die bij je past. En er zijn lessen op verschillende tijdstippen op een dag; ook bijvoorbeeld ‘s ochtends. Daarnaast hangt er altijd een goede sfeer in de dansstudio.

  Ik zou zeggen: hou je van dans en muziek, doe dan eens mee aan een gratis proefles! Dan kun je een indruk krijgen van de dansstudio en de lessen, en kun je erachter komen of je een bepaalde stijl leuk vindt.

  – Barbara uit Hoogvliet

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply