Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Er altijd uitzien om door een ringetje te halen
  Rate this post

  Je eyeliner loopt uit, er zit lippenstift op je tanden of je wenkbrauw blijkt niet meer zo perfect in vorm als toen je het aanbracht. Als carrièrevrouw of werkende moeder wil jij er op ieder moment van de dag goed verzorgd uitzien en kun je zo’n make-up flater beslist niet gebruiken.

  Eigenlijk zou permanente make-up (PMU) echt iets voor jou zijn. Gelijke wenkbrauwen en een strakke eyeliner, die op ieder moment van de dag perfect zitten. Zélfs wanneer je net je bed uitstapt, gesport hebt of naar de sauna bent geweest. Lipstick die niet al na een uur verdwenen is. En, ook niet onbelangrijk, veel tijdwinst tijdens je toch altijd al zo drukke ochtendritueel.

  De specialist
  Het aanbrengen van PMU is een vak op zich en kun je beter niet door de eerste de beste laten doen. Irma Hulscher is sinds 1990 een autoriteit op dit gebied en daarmee hét adres wanneer je PMU overweegt. Irma werkt namelijk altijd met de nieuwste technieken en laat zich ieder jaar bijscholen in het buitenland. ‘Ons doel is om altijd maatwerk te leveren’, vertelt Irma vol passie. ‘Je wenkbrauwen geven uitdrukking aan je gezicht en daarom is het erg belangrijk dat ze passen bij jouw stijl, je persoonlijke trekken en je leeftijd. Hiervoor kunnen we uit verschillende technieken kiezen. Met de hairstroketechniek pigmenteren we nauwelijks van echt te onderscheiden nieuwe wenkbrauwhaartjes. De schaduwtechniek geeft de indruk van een met potlood ingekleurde wenkbrauw en de ombretechniek geeft een mooi poederig en transparant effect. Met de juiste eyeliner laat je je ogen meer spreken. Met een lipliner kan je de omtrek van je mond weer mooi strak maken of juist wat voller laten lijken. Maar je kunt ook kiezen voor full lips, waarbij je lippen helemaal worden ingekleurd. Al onze PMU-behandelingen bestaan uit drie sessies. Dat geeft het mooiste resultaat.’

  Permanent is niet voor altijd
  Alhoewel de naam wellicht anders doet vermoeden, is PMU niet voor altijd. Na 1 tot 3 jaar vervagen de kleuren en ben je toe aan een opfrisbehandeling. Daarna zie je er weer voor lange tijd mooi verzorgd uit.

  Academie voor PMU
  Met bijna 30 jaar ervaring in het vak is Irma Hulscher een autoriteit op het gebied van PMU. Ze heeft alle kennis en ervaringen die ze heeft opgedaan gebundeld en dit vormt nu de basis van de academie voor PMU, waarop Irma 70% van de lessen zelf verzorgt. De academie is geschikt voor iedereen: of je aan het begin van je carrière staat of al erg ervaren bent op het gebied van PMU-behandelingen. De basisopleiding duurt 15 dagen en kennis staat centraal. Je krijgt onder andere uitgebreid les in kleuren- en pigmentleer, het tekenen en vormgeven en je leert de nieuwste PMU-technieken.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply