Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Er beter uitzien? Het kan!
  Rate this post

  Hangende oogleden, vervelende rimpels in het ­gelaat? Storende huidafwijkingen op het lichaam waar je van af wil? Wees modern: raadpleeg een gespecialiseerde huisarts.

  Nog steeds bestaat het idee bij veel mensen dat alle ­cosmetische en chirurgische ingrepen in een ziekenhuis of een gespecialiseerde cosmetische kliniek moeten plaats­vinden. Het is een ouderwetse gedachte, want tegen­woordig bestaan er gespecialiseerde huisartsen in cosmetische en chirurgische ingrepen.
  Huisarts Van Loenen is zo’n gespecialiseerde huisarts. ‘Voor de cosmetische en chirurgische ingrepen heb ik een aparte opleiding moeten volgen, en ieder jaar vinden er nascholingen plaats. Vier jaar geleden zijn we in onze praktijk gestart met de cosmetische en chirurgische ingrepen. Mensen in de Zaanstreek, maar ook daarbuiten (Amsterdam, Amstelveen, Hoorn enzovoort) weten ons sindsdien steeds meer te vinden.’

  Aantrekkelijk
  Een behandeling via de huisarts is financieel aantrekkelijk, aangezien de kosten veel lager liggen dan in een kliniek of in het ziekenhuis, en bovendien worden sommige ­chirurgische ingrepen vergoed door de zorgverzekeraar. Daarnaast vinden klanten de laagdrempeligheid van de huisarts altijd erg prettig.

  Allerlei mogelijkheden
  In Huisartsenpraktijk van Loenen worden er wekelijks ­bovenooglidcorrecties uitgevoerd, rimpelbehandelingen met botox en fillers en chirurgische verwijdering van diverse huidafwijkingen als lipomen, marisken, dermato­fibromen, moedervlekken enzovoort. Ook het behandelen van overmatig transpireren met botox behoort tot de mogelijkheden.

  ‘Patiënten kunnen altijd contact opnemen met onze praktijk als ze vragen hebben over bepaalde huidafwijkingen, ­rimpels enzovoort. We geven vrijblijvend advies.’

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply