Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Er beter uitzien & je beter voelen
  Rate this post

  Voel jij je vaak moe of heb je moeite met afvallen? Voeding en gifstoffen worden verwerkt door de lever, ons biotransformatiesysteem. Maar soms is het de lever ook net iets te veel van het verkeerde en zal zij datgene wat zij niet meer kan verwerken aan gifstoffen opslaan in de vetcellen. Dit kan er de oorzaak van zijn dat jij je vaak moe voelt of dat je moeite hebt om af te vallen.

  Je weet vaak zelf wel dat je toe bent aan een nieuwere en gezondere levensstijl, maar weet niet goed hoe je moet starten. Ik ga je helpen om je lichaam te reinigen, en je energie een boost te geven. In slechts 9 dagen kun jij al een transformatie doormaken met het F.I.T. C9-programma. ‘F.I.T.’ staat voor ‘Foundation’, ‘Inspiration’ en ‘Transformation’. Het is een geavanceerd voedings-, cleansings- en afslankprogramma.

  Resultaten:
  – Je ziet er jonger uit. Door hydratatie van de huid vervagen rimpels en door de gezonde voedingsstoffen krijgt je huid een stralende teint.
  – Je voelt je energieker. Nu je lichaam niet meer zoveel energie verbruikt om gifstoffen te elimineren heb je meer energie over voor andere leuke dingen.
  – Je voelt je licht en luchtig; opgewekt omdat het afslanken op gang komt. Hoe minder gifstoffen hoe minder vet je lichaam nodig heeft om de gifstoffen in vet in te kapselen.
  – Je zult gemotiveerder worden om ­gezonder te gaan leven.

  Heerlijk simpel
  Met het F.I.T. C9-programma heb je de basis gelegd. Je bent op een gezonde manier slanker geworden nu je vetreserves zijn aangesproken. Je voelt je energieker, je bent centimeters in omvang kwijt en zeker ook een aantal kilo’s lichter (gemiddeld 3,5 kg). Misschien smaakt het zelfs naar meer! Het F.I.T.-programma is heerlijk simpel (met de nadruk op ‘heerlijk’) en past helemaal in deze tijd.

  F.I.T. 1 en F.I.T. 2
  Het F.I.T. 1-programma (30 dagen) is gericht op het verliezen van vet en de opbouw van spiermassa. Met het F.I.T. 2-programma ga je hiermee de volgende 30 dagen verder op een hoger plan.

  De programma’s sluiten perfect op elkaar aan en zijn erop gericht je er beter te laten uitzien en je beter te laten voelen over jezelf. Dit is precies waar het bij !K-SALON allemaal om draait. Graag begeleid ik je in dit proces. Zelf heb ik onlangs het C9-programma afgerond en voel me fitter dan ooit (en inderdaad 3,5 kg lichter).
  Ik ben niet alleen gewichtsconsulente, maar ook voedingsdeskundige en schoonheidsspecialiste. Wat je van mij mag verwachten is goede begeleiding en tips & tricks om je huid stevig en gezond te houden tijdens het afvalproces. Wil je meer informatie? Maak vrijblijvend een afspraak. Graag tot ziens in mijn praktijk!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply