Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
3.7/4 - (3 stemmen)
 • Er goed uitzien. Dat wil jij toch ook?
  3.7/4 - (3 stemmen)

  Narquise, praktijk voor permanente make-up en beautybehandelingen is de praktijk van Narquise Ceritlioglu, allround permanente make-up-specialist, beautyspecialist en visagiste. Zowel dames als heren kunnen bij de praktijk terecht voor cosmetische en medische permanente make-up (PMU) en diverse beautybehandelingen, zoals wimperverlenging, hotstone massage, chemische peeling, visagie en facelifts door middel van spiercontractie. En als je wil, kun je je gezicht laten epileren met touw (threading).

  Permanente make-up is dé manier om je wenkbrauwen, eyeliner of lippen altijd perfect op orde te hebben. Het lijkt net alsof een visagist je heeft opgemaakt! Je hebt altijd een mooi, sprekend gezicht, en je kunt er gewoon mee zwemmen of onder de zon.
  Als je hangende oogleden hebt met wenkbrauwen die ook nog eens fout getekend zijn, geeft dat een treurige gezichtsuitdrukking. Maar permanente make-up op je wenkbrauwen geeft een liftend effect, zodat je er wel 10 jaar jonger uitziet!

  Voordelen
  Permanente make-up is een ideale oplossing voor iedereen die:
  – moeite heeft met opmaken of weinig tijd heeft voor het aanbrengen van make-up
  – geen volle wenkbrauwen of zelfs helemaal geen wenkbrauwen heeft
  – contactlenzen draagt
  – brildragend is
  – allergisch is voor make-up
  – veel aan sport doet en vaak een sauna bezoekt
  – er altijd perfect verzorgd wil uitzien

  Wimperextensions
  We bieden onder andere wimperextensions aan. Het effect van wimperextensions van Wishlashes moet je eigenlijk met eigen ogen zien of zelf ervaren. Het ziet er heel natuurlijk, mooi en glamoureus uit, alsof je met lange wimpers bent gezegend of dat je een wondermascara hebt gebruikt. Begin je er eenmaal aan, dan wil je jezelf eigenlijk niet meer zonder zien! Het voordeel is ook dat je je ogen praktisch niet meer hoeft op te maken. Mascara is niet meer nodig, en zelfs oogpotlood is geen noodzaak meer.
  De behandeling duurt ongeveer anderhalf uur. De wimperextensions worden één voor één aan de eigen wimperhaartjes bevestigd met een speciaal voor deze procedure ontwikkelde formaldehydevrije ‘high performance’-lijm. De haartjes blijven circa 6 tot 8 weken zitten.
  Wij bieden ook wimperextensions 2D-6D aan voor extra volume.

  Over de kosten
  Een goede permanente-make-up specialiste zal aanzienlijke investeringen doen met betrekking tot pigmenten, apparatuur en bijscholing. Zo kan zij je voorzien van de beste kwaliteit, met het allermooiste resultaat. Die investeringen worden uiteraard in de prijs verrekend. Je zult dan niet de goedkoopste behandeling krijgen, maar wel de beste. Neem dus geen risico: kies de béste PMU-specialiste!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply
 • Geplaatst door Ella op januari 21, 2024, 8:47 pm

  Narquise, een vakvrouw pur sang! Een ware kunstenaar. Ik raad deze praktijk aan iedereen aan! Je bent in vertrouwde handen 🙂

  Topper! ❤️

  Beantwoorden →