Rate this post
 • Er goed uitzien: dat wil jij toch ook?
  Rate this post

  Body Essentials is hét adres voor huidverbetering en permanente make-up. Eigenaresse Conny Leeuwenhage heeft passie voor haar vak. Al 30 jaar is zij fulltime bezig om het uiterlijk van de moderne vrouw nóg mooier te maken. Een groot gedeelte van deze periode besteedt zij dagelijks aan het plaatsen van permanente make-up. Met acne- en anti-agingbehandelingen wordt de huid in een betere conditie gebracht. De laatste maanden is de samenwerking met een cosmetisch arts tot stand gekomen voor degenen die een stapje verder willen gaan.

  Wil jij het hele jaar zorgeloos genieten? Er op elke minuut van de dag verzorgd uitzien? Dan is permanente make-up iets voor jou! Conny is gediplomeerd ANBOS huidspecialiste en als eerste in de Hoeksche Waard geregistreerde specialiste in permanente make-up bij de GGD. Met permanente make-up kan de uitstraling van de ogen worden verfraaid door middel van eyeliners, van subtiel tot ‘smokey-eyes’. Conny staat bekend om het aanbrengen van wenkbrauwen die niet van echt te onderscheiden zijn. Hierbij worden verschillende technieken gebruik, van schaduw tot hairstrokes in 3D-techniek. De lippen kunnen door de full-lips-techniek geheel worden ingekleurd of wordt de contourlijn verbeterd door een liplijntje of schaduw, zodat de contour voller lijkt. Bij medische indicaties is permanente make-up inzetbaar bij onder andere littekens, hazenlip of alopecia.

  Huidverbetering met natuurlijk resultaat
  Een mooie huid straalt en heeft bijna geen oneffenheden. Maar heb je deze? Een gezonde huid heeft een goede doorbloeding, elasticiteit en een natuurlijke glans. Door de veroudering en het zonlicht lopen deze functies achteruit en kan de huid er vaal gaan uitzien en pigment- en ouderdomsvlekjes geven. Om de huid deze fase goed te laten door­lopen, heeft Body Essentials tal van anti-agingbehandelingen, waaronder microdermabrasie, O2 zuurstoftherapie en HP-huidpeelingen voor een betere celdeling en een gezonde glans. Met de T-Away behandeling kunnen huidoneffen­heden als steelwratjes en pigmentvlekjes in enkele minuten kunnen worden opgelost.
  Een fronsrimpel die maar niet weggaat? Of een vermoeide blik door donkere kringen of wallen onder je ogen? Sinds enkele maanden heeft Conny een nauwe samen­werking met Medica Estetica uit Rotterdam. Oprichter drs. K. Firdausi bezoekt Body Essentials maandelijks voor degenen die een stapje verder willen gaan. Tijdens een intakegesprek wordt er geluisterd wat jouw wensen zijn en wordt er bepaald welke behandeling het beste bij je past. Behandelingen met Botox of Hyaluron Dermal Fillers mogen alleen door (cosmetisch) artsen worden uitgevoerd. Een behandeling duurt ongeveer 20 minuten en is vrijwel pijnloos. Afhankelijk van de behandeling blijft Botox 3 tot 6 maanden en een Hyaluron Dermal Filler voor de diepe tot zeer diepe rimpels 12 maanden aan. Drs. K. Firdausi streeft altijd naar een natuurlijk mooi resultaat. Er is niets mooier dan om een compliment te krijgen uit je omgeving over hoe goed je eruitziet!

  Wil je weten of permanente make-up je staat? Of je huid wel een oppepper kan gebruiken, maar je weet niet hoe? Bel gerust voor een vrijblijvende afspraak. Alleen door ons luisterend oor en een goede intake met een bijpassende behandeling kom je tot het resultaat dat je wenst.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply