Rate this post
 • Er goed uitzien is geen toeval
  Rate this post

  Huidverbetering of huidverjonging, het lijkt op elkaar. Wanneer je een probleem hebt met je huid op jonge leeftijd, zoals acne, roodheden, rosacea, onreinheden of allergische reacties, beginnen we op jongere leeftijd onze huid te verzorgen om een betere huid te krijgen. Het voordeel is dat je vanzelf bezig bent met huidverjonging.

  Hoewel genen en voeding een belangrijke rol spelen, kunnen we niet alles afschuiven op deze twee aspecten. Genen spelen slechts voor 25% een rol bij het verouderingsproces en schoonheid, de overige 75% kunnen we zelf sturen. Door meer uit je thuisverzorging te halen ben je al op de goede weg. Je huid kan je immers ook van buitenaf gunstig beïnvloeden. Heb vooral geduld bij dit proces. De dagelijkse verzorging is de meest belangrijke taak voor jezelf om je huid te verbeteren en te werken aan slow aging.

  Adviezen voor een gezonde huid
  Doe het wel goed: gebruik niet allerlei merken door elkaar, wissel niet steeds van merk. Ik hoor vaak dat mensen denken dat je huid ergens aan went en steeds iets anders nodig heeft. Je hebt ook elke dag je basisvitamine/voeding nodig om gezond te blijven. Gebruik nooit te vette crèmes, vet is namelijk niet de oorzaak van rimpels. Het is vocht wat we nodig hebben. Je lichaam bestaat voor 70% uit vocht, bijna elk huidprobleem wordt versterkt door een tekort aan vocht. Wanneer je huid in het begin reageert met pukkels, droogte of anders kan dit juist goed zijn. Je hebt vaak zelf geen idee wat er goed voor je is! Elke huid is namelijk anders en je huid heeft vaak tijd nodig om te reconstrueren.

  Langdurig resultaat
  Start met een intensieve thuisverzorging, dit is het belangrijkste onderdeel van huidverbetering. Wekelijks een extra schoonheidsbehandeling thuis is een must om een langdurig resultaat te bereiken. Het is nooit een aanrader om zomaar een crème te kopen op internet of omdat je vriendin het zo fijn vindt. Ga voor een goede thuisverzorging naar een professional.

  Een blijvend stralende huid
  Mocht je langdurig van een mooie huid willen genieten, is een huidbehandeling misschien geschikt voor jou. Je kunt bijvoorbeeld met Spinrepair prachtige, blijvende resultaten bereiken: hiermee kun je rimpels en huidverslappingen aanpakken door de aanmaak van collageen te stimuleren en de oorzaak van rimpelvorming aan te pakken. HIFU Centerless is een behandeling waarmee hitte wordt gecreëerd in de huid met ultrasone energie. Het heeft een krimpend effect. Zo verdwijnt beschadigde huid en wordt de aanmaak van elastine en collageen gestimuleerd, wat de huid strakker en gladder maakt. Een derde behandeling voor een blijvend stralende huid is de Fractional CO2-laser. Deze behandeling is vooral geschikt voor acnelittekens en pigmentvlekken. Met een CO2-laser worden gangen gemaakt in de bovenste laag van de huid, waarna deze zichzelf herstelt en meer collageen aanmaakt met als resultaat een gladde, jongere huid. Je kunt bij mij ook terecht voor advies bij een goede thuisverzorging van je huid. Van de producten zelf tot welke producten voor jou geschikt zijn. Alles om het mooiste uit jezelf te halen!

  Even voorstellen
  Met meer dan 25 jaar ervaring en kennis op het gebied van schoonheidsbehandelingen, voeding, huidverbetering, huidverjonging en huidvernieuwing ben ik jou graag van dienst. Je bent van harte welkom voor een gratis intakegesprek. Aan de hand van jouw wensen, doelen en verwachtingen en onze gratis diagnose krijg je een eerlijk advies. Desgewenst maken we een behandelplan voor je dat bestaat uit een combinatie van schoonheidsbehandelingen in onze praktijk en de verzorging die jij zelf thuis uitvoert. Want juist díé combinatie leidt tot een optimaal resultaat als het erom gaat om je huid te verbeteren of te verjongen. Wij gebruiken uitsluitend producten en de nieuwste technieken van de beste kwaliteit!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply