Rate this post
 • ‘Er is meer mogelijk dan je denkt’
  Rate this post

  Heb je last van oedeem, littekens, acne of over­beharing? Blijf dan niet langer doorlopen, want dit zijn klachten waar wat aan te doen is! Kom naar de huidtherapeuten van KMI Home Care voor een ­deskundige behandeling.

  Yvonne en Alberta behandelen de zieke of beschadigde huid zo resultaatgericht mogelijk. Zo wordt niet alleen aan je huid gewerkt, maar indirect ook aan je uitstraling en zelfvertrouwen. Er zijn diverse veelvoorkomende oplossingen.

  Elastische arm- en beenkous
  Heb je last van dikke voeten, armen of enkels? Soms is een elastische armkous of beenkous wenselijk. Bij lymfoedeem na een borstamputatie of een borstbesparende operatie zorgt een armkous op maat voor een goede vochtafvoer, vermindering van pijn en minder vermoeidheid in de arm. Denk niet dat er alleen huidkleurige of zwarte armkousen zijn. Maatwerk armkousen zijn namelijk leverbaar in alle trendkleuren en zowel effen als met een motief.
  Eigenlijk geldt datzelfde ook voor elastische therapeutische beenkousen. De huidtherapeuten van KMI meten de arm- en beenkousen of thoraxbandages deskundig bij je op, op afspraak in de winkel in Nieuwegein of op de aanmeetlocaties in Galecop of in IJsselstein. ‘Bovendien is KMI SEMH-gecertificeerd’, licht Yvonne toe. ‘Dat betekent dat wij rechtstreeks bij alle zorgverzekeraars declareren.’

  Littekenbehandeling
  Een litteken kan je zelfvertrouwen een ‘deuk’ geven, daarnaast kan het ook voor een bewegingsbeperking zorgen. Door een goede behandeling van de huidtherapeut verminderen stijfheid, jeuk, pijn en roodheid en minimaliseren de gevolgen van het litteken. Zichtbaar én onzichtbaar.

  Erkend door verzekeraars
  Veel (aanvullende) verzekeringen vergoeden huidtherapeutische behandelingen. ‘Onze huidtherapeuten zijn erkend door de verzekeraars, aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten en staan geregistreerd in het kwaliteitsregister voor Paramedici’, vertelt Alberta. ‘Zo ben je bij ons altijd verzekerd van een deskundige behandeling.’

  Protheselingerie en -badkleding
  Naast huidtherapie is KMI natuurlijk dé winkel voor borstprotheses, prothesebadkleding en -lingerie in de regio Utrecht. Ook vrouwen met een grotere cupmaat, op zoek naar leuke lingerie, slagen bij KMI. En als je toch in de winkel bent, werp dan gelijk een blik op de zonnige tunieken van Hot Lava!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply