Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Er jonger uitzien Het kan echt
  Rate this post

  Je huid heeft veel te lijden onder externe invloeden zoals kou en centrale verwarming. Maar ook leeftijd, stress en bepaalde eet- en gedragspatronen brengen schade toe aan je huid. Rimpels, acne, littekens, grove poriën, vroegtijdige huidveroudering, pigment of een slappere huid zijn dan het ongewenste gevolg.

  Gelukkig zijn er mogelijkheden om je huid er weer jonger, gladder en frisser uit te laten zien. Omdat iedere huid anders is, en elk huidprobleem dus ook, kun je het best een deskundige huidanalyse laten maken. Wist je dat er geavanceerde apparatuur bestaat, de MAC, die een 3D-foto van je huid kan maken? Op basis van de grootte van de poriën, de diepte en hoeveelheid rimpels, de pigmentaties, het vet- en vochtgehalte en de huidelasticiteit wordt een diagnose gemaakt. Met deze informatie kan zelfs voorspeld worden hoe je huid zich in de toekomst zal ontwikkelen zodat het behandelplan daarop afgestemd kan worden.

  Behandelplan op maat
  Aan de hand van de huidanalyse, én jouw wensen, maakt een huidspecialiste een behandelplan op maat. De deskundige huidspecialistes van Body & Vital Medispa, dé specialist op het gebied van huidverbetering, weten precies welke stappen genomen moeten worden om het gewenste resultaat te bereiken. In de schoonheidssalon wordt een aantal specialistische en intensieve behandelingen gegeven om de huid te verbeteren, zoals microdermabrasie, microneedling, dieptepeelings, huidverbeterende massages en huidverstrakking.

  Microdermabrasie en microneedling
  Met microdermabrasie worden dode huidcellen verwijderd en wordt de huid gestimuleerd om weer nieuwe cellen aan te maken. De behandeling, die chemische en laserpeelings vervangt, is geschikt voor het gezicht, de hals, het decolleté, de handen, rug en bovenbenen. Droge, ruwe of futloze huid, fijne lijntjes en ondiepe rimpels of huid die door de zon beschadigd is, wordt weer glad en fris. Microneedling is effectief wanneer je last hebt van een verslapte, oudere huid, littekens, striae of pigment. Met behulp van de DermaPen, waarmee kleine naaldjes in je huid prikken, wordt je huid gestimuleerd zich op een natuurlijke manier te herstellen. De aanmaak van collageen wordt versneld en verzorgingsproducten worden beter opgenomen.

  Anti-aging
  Voor de huid die een boost nodig heeft, kan een dieptepeeling de oplossing zijn. Elke gezichtsbehandeling heeft een oppervlaktepeeling, maar de dieptepeeling gaat veel verder. Je huid wordt intensief gereinigd, celvernieuwing in de huid wordt gestimuleerd en grove poriën, acnelittekens, pigmentvlekken en fijne lijntjes vervagen. De dieptepeeling vertraagt het verouderingsproces en je gezicht krijgt weer een jonge en frisse uitstraling. Body & Vital Medispa werkt tijdens de peeling met Image Skincare. Dit is een lijn van producten met een hoge concentratie aan werkzame stoffen. Image Skincare heeft verschillende peelingoplossingen die elk geschikt zijn voor een ander huidprobleem, dus er kan altijd een peeling worden aangeboden die het meest geschikt is voor jouw huid. Image Skincare heeft ook een revolutionaire aanpak in anti-aging. Met zowel de MAX als de O2 Lift kan de huid intensief behandeld worden. De MAX heeft een exclusieve samenstelling die het natuurlijke afweermechanisme van je huid ondersteunt en beschadigde cellen repareert. De O2 Lift werkt met enzymen, zuurstof en stamcellen om je huid te verjongen en een intensieve boost te geven.

  Huidverbeterende massage
  Je huid kan ook worden verbeterd door middel van effectieve massages, zoals een bindweefsel-, pincementsmassage of lymfedrainage. Littekens worden bijvoorbeeld minder zichtbaar wanneer ze beter doorbloed zijn. Ook kan je huid zich gaan vernieuwen en er jonger uit gaan zien door de stimulatie van collageen en elastinevezels.

  Venus Swan
  Een apparaat wat ingezet kan worden om de huid te verstrakken is de Venus Swan. Deze kan gebruikt worden voor zowel het gezicht en de hals als het lichaam. Met deze korte, pijnloze behandelingen wordt zichtbaar resultaat bereikt. Het heeft het effect van een natuurlijke facelift zonder dat er een chirurg aan te pas komt. Voor het apparaat is een nieuwe technologie gebruikt die met magnetische pulsen en radiofrequentie de huid stimuleert om zichzelf te vernieuwen en extra collageen aan te maken, en het apparaat bevordert de aanmaak van nieuwe bloedcellen.

  Eerlijk advies voor jouw huid
  De behandeling met de Venus Swan wordt uitsluitend toegepast na een persoonlijk adviesgesprek tijdens de gratis intake. Daarna wordt een behandelplan op maat gemaakt. Zo weet je dat de behandeling die Body & Vital Medispa je adviseert het beste past bij jouw wensen, jouw huid en jouw conditie. Je bent daarmee verzekerd van eerlijk advies en het beste resultaat met het meeste effect.

  Optimaal en blijvende resultaten
  Het aantal benodigde behandelingen varieert per persoon en wordt altijd meegenomen in het behandelplan. Meestal zijn er voor het gezicht zes tot acht en voor het lichaam tien tot twaalf behandelingen nodig. De resultaten zijn dan optimaal én blijvend.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply