Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Er jonger uitzien? Het kan echt!
  Rate this post

  Onze huid moet ons beschermen tegen zo ongeveer alles van buitenaf. Of dat goed lukt, zien we snel aan iemands uiterlijk: overmatige rimpels, verslapping, eczeem of ouderdomsvlekken geven direct een indicatie van iemands gezondheid en vitaliteit. Je huid is daarmee je beste visitekaartje. Althans, als alles is zoals we het wensen. Helaas is dat in de praktijk lang niet altijd het geval.

  Vaak horen we dan dat het aanleg is. Of stress, drukte op het werk, het weer of andere argumenten. Maar wat we eigenlijk zeggen, is: ‘Ik ben niet tevreden over mijn huid’. Je zou kunnen zeggen dat de huidige belasting van je huid sterker is dan je zelfherstellend vermogen kan repareren. Daarin schuilt dan ook direct de oplossing. Aangezien het verminderen van de belasting of stress nauwelijks mogelijk is, zullen we het zelfherstellend vermogen van de huid moeten ondersteunen. Maar waar begin je? Hoe pak je het aan? Ligt de oplossing in het smeren van nog meer middeltjes? Op TV en internet word je immers overstelpt met reclames van crèmes die wonderen beloven… Gelukkig weet je inmiddels wel beter.

  Oorzaak
  Het vak van schoonheidsspecialist is nogal divers. Velen kijken naar de situatie of schade aan de buitenkant en pakken het ook uitsluitend vanaf buiten aan. Maar het kan ook anders. Jolanda van Giezen, van Studio Libra, kijkt minder naar de symptomen maar zoekt met jou naar de oorzaak. Jaren van ervaring en de bijzondere SkinMaster opleiding hebben Jolanda nieuwe inzichten gegeven. Wellicht functioneren jouw darmen niet goed, waardoor eczeem zich kan manifesteren. Of ben je een zonaanbidder, maar vergeten dat de beste huidbescherming van binnenuit komt. ­Ouderdomsvlekken zijn wellicht een indicatie van een verkeerd dieet. En een verslapte huid? Die moet gewoon aan het werk gezet worden!

  Effecten
  De huid leeft en wordt continu vernieuwd. De opperhuid heeft maar een maand nodig om zich te vernieuwen. De diepere lagen, waar het steungevende collageen zich bevindt, doet daar een stuk langer over. Daar schuilt direct het gevaar. Missen we essentiële voedingsstoffen, dan gaat de huid steeds verder achteruit en ligt de vernieuwing stil. Gaan we daarentegen de huid van buitenaf weer stimuleren, en tegelijkertijd van binnenuit voeden met speciale supplementen voor de huid (Nutricosmetics), dan duurt het niet lang voordat ook hier de vernieuwende effecten zich zullen laten zien.

  Direct zichtbaar resultaat
  Het vernieuwingsproces kan gelukkig flink worden versneld, zodat ‘achterstallig onderhoud’ ongedaan kan worden gemaakt. Met een HydraFacial-behandeling bijvoorbeeld wordt de huid diepgaand geconditioneerd om weer actief te worden. Het resultaat is eigenlijk al direct zichtbaar, omdat alle grauwe, dode huidcellen worden verwijderd. Maar een kuur, in synergie met andere technieken én de specifieke huidsuppletie, zal de jaren van overmatige stress op jouw huid doen verdwijnen als sneeuw voor de zon. Je straalt weer vitaliteit uit en je huid lijkt jaren jonger en frisser. Laat de complimenten maar komen! Volg onze ­Facebookpagina Skinstudio Libra.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply