Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Ik heb er nooit iets van gemerkt…

  Normaal kijk ik nooit in de telefoon van Bart, maar aangezien de batterij van de mijne leeg was en ik even snel moest bellen, maakte ik gebruik van zijn mobieltje. Net toen ik weer ophing, kwam er een appje binnen. En zonder erbij stil te staan dat dit niet mijn telefoon was, opende ik die. De inhoud van het tekstje liet weinig aan de verbeelding over.

  Nog diezelfde middag heb ik Bart hiermee geconfronteerd. Het was niet eens zijn eerste affaire. Hij bleek al jaren vreemd te gaan en had er nooit iets van gemerkt. Ik had geen idee hoe het allemaal verder moest, maar één ding wist ik zeker: Bart kwam er niet meer in. Er zat maar één ding op: we gingen uit elkaar. Scheiden.
  Ik ben maar eens wat gaan googelen en heb uiteindelijk, in overleg met Bert, een afspraak gemaakt bij een mediator omdat die veel goedkoper is dan een advocaat.
  Achteraf kan ik alleen maar zeggen dat ik heel blij ben met die keuze. Niet alleen vanwege de kosten, maar dankzij de mediator is er naar de beste oplossingen voor ons allebei gezocht. Het was zo’n opluchting dat iemand ons hielp bij de juridische aspecten tot en met de ­praktische zaken! Dat nam veel zorgen bij me weg. We hebben er allebei veel van geleerd.  We kunnen nu weer gewoon naar elkaar  luisteren zonder elkaar in de rede te vallen  en allemaal verwijten te maken.

  Eveline (36)

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply