Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • ‘Er valt nu beter mee te leven’
  Rate this post

  Al sinds mijn kindertijd heb ik de hele dag last van hoofdpijn, met migraine-aanvallen, en ik heb ook zelfs een epileptische aanval gehad. Natuurlijk heb ik van alles geprobeerd om ervan af te komen: huisarts, een bril, ziekenhuis… De fysiotherapeut zei dat de pijn vanuit mijn nek komt, maar kon me ook niet verder helpen.

  Mijn vader kreeg een jaar geleden een flyer van Massagepraktijk Corina Brand in de bus, want die is vlakbij mijn ouders gevestigd. Ik was al op zoek naar een massagepraktijk in de buurt, dus ik ben naar Corina gegaan. Dat was in april vorig jaar. Ze heeft me eerst gevraagd naar mijn klachten en alles wat daarmee te maken heeft. Vervolgens heeft ze in meerdere behandelingen verschillende massagetechnieken toegepast: hoofdpijnmassage, bindweefselmassage, voetreflexzonemassage en soms, om mijn spieren beter te kunnen ontspannen, hotstonemassage. En het ging steeds beter met me! Door de behandelingen zijn mijn hoofdpijnklachten zeker verbeterd. Er valt beter mee te leven, en ik merk gewoon dat mijn spieren allemaal losser geworden zijn. Ik gebruik minder Paracetamol en zit nu beter in m’n vel.
  Corina luistert naar je en toont echte belangstelling voor jou en je klachten. Ze neemt de tijd voor je, en dat is prettig.
  Ik heb echt baat bij de massages, en ga nu nog elke maand naar de praktijk. Ook mijn ouders zijn onder de indruk van mijn succes, en inmiddels gaan ook mijn vader (rugklachten) en mijn moeder (werkt in de thuiszorg) naar Corina…

  – Kim (28) uit Beverwijk –

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply