Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Kan er wel wat vanaf?
  Rate this post

  Als je jezelf in de spiegel bekijkt, denk je dan ook: ‘Daar kunnen wel wat kilo’s vanaf’? Laat je dan ­persoonlijk begeleiden naar een gezond gewicht met behulp van het Cambridge Weight Plan! 

  Met de hulp, adviezen en coaching van consulent Ingrid Eisma van de Praktijk voor Gewichtsbeheersing Het Gooi wordt het voor jou mogelijk om een gezond gewicht en een gezonde leefstijl te vinden en te behouden, ongeacht het aantal kilo’s dat je wilt afvallen. Het Stappenplan van het Cambridge Weight Plan is flexibel en helpt jou op een manier die het beste past bij jouw leefstijl. Maatwerk dus!

  Afvallen
  Cambridge Weight Plan maaltijdvervangers zijn wetenschappelijk verantwoord en bevatten alle vitaminen, mineralen, sporenelementen, eiwitten, koolhydraten en essentiële vetten die je nodig hebt voor een goede dagelijkse balans.

  Bewustwording: van diëten naar eten
  Gezonde voeding gaat een belangrijke basis vormen voor je nieuwe manier van eten. Stap voor stap worden er productgroepen toegevoegd en ga je ervaren dat gezond en lekker uitstekend samengaan.

  Leefstijl en stabilisatie van je gewicht
  Ingrid en het Stappenplan gaan je helpen aan de hand van de 7 gezonde regels en tips & tricks voor een goede mindset. Daarnaast krijg je hulp om je leefstijl blijvend te veranderen en leuke tips om je eten op gezonde manieren te bereiden.

  De Praktijk voor Gewichtsbeheersing Het Gooi is gevestigd in Gezondheidscentrum Kerkelanden, en is vanuit omliggende plaatsen prima bereikbaar via onder meer de A27 en de A2. Er is gratis parkeergelegenheid, en er is een bushalte voor de deur.

  Over Ingrid
  Ingrid Eisma is al 12 jaar onafhankelijk Cambridge-consulent en heeft al veel mensen geholpen. Ingrid is eerder zelf in totaal 24 kilo afgevallen met het Cambridge Weight Plan, en weet dus precies wat er komt kijken bij het afslanken met deze methode. Ingrid werkt op afspraak, eventueel ook op zaterdag.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply