Rate this post
 • Erken wat is om rust te ervaren
  Rate this post

  Heb jij voldoende tijd en aandacht voor jezelf? We leven in een 24/7 bereikbaarheidsmaatschappij. Via mobiel, tv of internet komen prikkels gemakkelijk binnen. Lukt het jou om afgestemd te blijven op jezelf en aandacht te hebben voor hoe jij je werkelijk voelt?

  Afstemming op informatie van binnenuit is nodig om te weten hoe het echt met je gaat. Tanya Reitsma van Centrum Natuurlijk Helend: ‘Er is vaak een reden waarom deze afstemming niet goed lukt. Vooral wanneer er onverwerkte ervaringen zijn, zijn we geneigd ons te veel op externe signalen te richten en onze eigen ­gevoelens te negeren. Dit was ook mijn valkuil. Met behulp van innerlijk werk, Mindfulness en yoga kwam ik weer in contact met mezelf. Nu kan ik zelfs genieten van niets doen en alleen ervaren!’
  Om herhalende vastzittende patronen die voor stress zorgen te transformeren, wordt onder ­andere de door Tanya ontwikkelde WERK-­methode (Ware ER-Kennings-methode) gebruikt. Er wordt stilgestaan bij een beeld waar intense gevoelens en innerlijke overtuigingen aan gekoppeld zijn. Door zorgvuldige begeleiding wordt vaak in 1 of 2 sessies van intensiteit 8-10 naar 0 gegaan. Spanning verdwijnt en je ervaart meteen meer rust.
  Tanya biedt gratis intakegesprekken waarin deze en andere mogelijke behandelingsmethodes besproken worden die passend zijn bij een specifieke hulpvraag. Daarnaast kun je rust ervaren en stress verminderen door het volgen van een erkende Mindfulness Training of Mindful Yoga cursus bij Tanya.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply