Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Ervaar echte schoonheid
  Rate this post

  Échte huidverbetering en ontspanning, met producten die gemaakt zijn met respect voor mens, dier en natuur. Kan dat? Jawel!

  Gediplomeerd schoonheidsspecialiste Carmen Sardjoe gebruikt in haar salon producten van Cenzaa, een Nederlands merk vol unieke werkzame bestanddelen. De kracht van Cenzaa schuilt in de filosofie dat échte schoonheid van binnen zit. Elke behandeling wordt gestart met een unieke ‘east meets west’ huidanalyse, waarbij de huid getailleerd in kaart wordt gebracht. Deze bijzondere methode van huidanalyse, gebaseerd op de traditionele oosterse geneeskunde, let op vele kleine aspecten in het gezicht: rimpels, huidverkleuringen, zwellingen en puistjes, en de locaties van deze zijn erg belangrijk. Zo onderscheidt een behandeling met Cenzaa producten zich van ‘gewone’ schoonheidsbehandelingen: je ondergaat een echte schoonheidsbeleving! Door deze aanpak wordt het beste uit de behandeling voor je huid gehaald, maar ga je toch ontspannen de deur uit.
  Revolutionair is ook het PCN2®, met een oplossingsgerichte samenstelling, die ervoor zorgt dat de werkstoffen doordringen in de huid, zodat er intensieve huidverbetering kan worden bereikt. De verpakkingen van de producten zijn zuurstofdicht (in tegenstelling tot andere verpakkingen van cosmeticaproducten), zodat de kwaliteit gewaarborgd blijft.
  Omdat echte schoonheid niet alleen van binnen zit, maar ook van buitenaf ­ondersteund moet worden, biedt Carmen ook de Beauty From Within kruidentheeën van Cenzaa. Deze hebben allerlei positieve effecten op je huid. Een paar koppen per dag doen ­wonderen! De theeën werken ook preventief tegen huidbeschadigingen. Benieuwd naar een schoonheidsbeleving?
  Maak dan een afspraak!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply