Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Ervaar je ‘innerlijke kind’ meer bewust
  Rate this post

  Het najaar staat voor deur. Tijd voor bezinning. Wil je leren hoe je via ervarings- en lichaamsgerichte technieken je ‘innerlijke kind’ meer bewust kunt ervaren en hoe je meer kunt leven vanuit jezelf als zuivere volwassene? Geef je dan op voor ‘Je eigen wijze weg’, een bijzondere training voor volwassenen, gericht op bewustwording.

  De training is een kennismaking met de ­manier waarop beelden, overtuigingen en gevoelens uit je jeugd jouw huidige, volwassen leven nog steeds beïnvloeden. Kom kennis­maken in een van onze kennismakingsworkshops en geef je op voor deze mooie training. Je bent van harte welkom! Data, tijden en locatie staan op de website.
  Ik geef de workshops en training vanuit ‘Thuiskomen in jezelf’, een praktijk voor bewustwording en lichaamsgeoriënteerde (psycho)therapie. In mijn praktijk werk ik onder andere individueel met mensen die steeds tegen dezelfde problemen blijven aanlopen, die het idee hebben de grip wat te verliezen, die moeilijke gevoelens vermijden of niet kunnen dragen, waarvan het kind in hen de overhand lijkt te hebben, die opgebrand zijn, die last hebben van beperkende overtuigingen, of die gewoon zichzelf beter willen leren kennen, om zo steeds meer vanuit vrijheid hun leven voluit te leven!
  Daarnaast bied ik trainingen op het gebied van mindfulness en (faal)angstreductie, gericht op jongeren van 14 tot 25 jaar: mensen die soms al op heel jonge leeftijd stress ervaren, maar moeilijk kunnen omgaan met al die prikkels en daar heel onzeker van raken. Weer opnieuw verbinden met eigen kracht en kwaliteit, weer geloven in jezelf en weer afgestemd leren zijn op jouw eigen wijze weg!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply