Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
4/4 - (1 stemmen)
 • Ervaar wat massage voor je kan doen
  4/4 - (1 stemmen)

  Soms gaat het leven niet vanzelf. Je worstelt met pijn, vermoeidheid of stress en je hebt misschien moeite om je dagelijkse verantwoordelijkheden te dragen. Door je gepieker wordt het steeds lastiger om je goed te ontspannen. Hierdoor beland je in een vicieuze cirkel van spanning, waar je maar moeilijk uit kunt komen.

  Bij Amare geloven we dat lichaam en geest nauw met elkaar verbonden zijn. Het lichaam is een wijs instrument dat ons iets probeert te zeggen door middel van lichamelijke klachten. Het laat zien wat ons bezighoudt, en zorgt dat ons alarmsysteem afgaat, als we grenzen overgaan. Massage kan je helpen je klachten te herkennen en deze aan te pakken.
  Met een professionele massage krijgt je lichaam de aandacht die het nodig heeft. Met behulp van diverse massagetechnieken laat ik je spieren ontspannen, zodat je lichaam weer volledig tot rust kan komen.
  Naast de heilzame massages verzorg ik ook massagetherapie. Tijdens deze bijzondere, rustige vorm van massage richt ik me niet alleen op je lichaam, maar ook op jou als persoon. Ik besteed aandacht aan de plekken waar je de spanning het meest ervaart, én aan de oorzaak van deze spanning.

  Door je lichaam weer te laten voelen wat er is, en het tot rust te laten komen, ontstaat er ruimte voor zelfinzicht. Je ontdekt hoe je spanning op tijd herkent, en hoe je dicht bij jezelf kunt blijven. Hierdoor houd je de mogelijkheid om van tijd tot tijd nieuwe keuzes te maken.
  Maak gerust een afspraak en ik vertel je alles over de mogelijkheden die er zijn!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply