Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Essentiële oliën voor moeder & baby
  Rate this post

  Essentiële oliën zijn heuse schatten voor de dagelijkse gezondheid. Het zijn uitermate geconcentreerde extracten van aromatische planten. Wanneer ze goed gekozen, correct gedoseerd en nauwkeurig geformuleerd zijn, zijn essentiële oliën een kostbare hulp voor moeders en baby’s gezondheid.

  Op haar continue zoektocht naar nieuwe natuurlijke producten kwam De Hazelaar recent in contact met het Belgische Pranarôm. De moderne geneeskunde biedt een indrukwekkende waaier aan oplossingen om gezond te blijven. Maar de synthetische chemie heeft zo haar grenzen en we willen graag een natuurlijker alternatief. Voor mama’s die het beste van de natuur willen inzetten voor de eigen gezondheid, is er een zeer volledige lijn met onder andere ondersteuning voor het perineum en borstvoeding.

  Speciaal voor het welzijn van hun baby werd PranaBB ontwikkeld; een gamma met 100% natuurlijke producten voor de allerkleinsten.

  Pranarôm is al meer dan 20 jaar hét deskundige laboratorium in aromatherapie. De apothekers en het wetenschappelijke team van Pranarôm kennen de essentiële oliën door en door. Elk product van Pranarôm is zorgvuldig -geformuleerd om in alle veiligheid een doel-treffende en handige aromatische verzorging te bieden. De producten van het PranaBB-gamma zijn efficiënt, maar ook heel aangenaam om te gebruiken. Dit danken ze aan de zachte aroma’s van de essentiële oliën en de toepassingsmethodes waarbij massage en verstuiving voor-opstaan. Mama’s met gezond verstand bedanken Moeder Natuur!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply