Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Eten is goed voor je!
  Rate this post

  Daar gaat de wekker al… Nog één keer omdraaien. Nu moet je opschieten en voor je de deur uit gaat, eet je nog snel wat. Herkenbaar? Dan zal je ook gemerkt hebben, dat je de hele dag door trek hebt en van alles gaat eten.

  Wist je dat een goed ontbijt de belangrijkste maaltijd van de dag is? Na een lange nachtrust moet je lichaam weer opstarten, en het ontbijt zorgt hiervoor. Je wordt energiek en alert. Ook heb je door de dag heen minder behoefte aan tussendoortjes, wat helpt tegen overgewicht.
  Een goed ontbijt is dus gezond, maar uiteraard niet dé oplossing tegen overgewicht. Aan het ontstaan van overgewicht gaat vaak een hele geschiedenis vooraf. Het is dan ook niet eenvoudig om dit blijvend te veranderen, maar het is de inspanning zeker waard!
  BGN-gediplomeerd gewichtsconsulente Andrea Vos van Jouw Voedingsbron kan je helpen bij een gezonde leefstijl. Als uitgangspunt voor de voeding adviseert zij 3 hoofdmaaltijden en 3 tussendoortjes per dag, zonder gebruik van dieetproducten. Ook blijft zij met haar adviezen zo dicht mogelijk bij Moeder Natuur, zodat je voldoende vitaminen en mineralen uit je gewone voedsel haalt.
  Inmiddels heeft Andrea de aanvullende studie ‘Kind en voeding’ bijna afgerond, zodat ze ook kinderen een goede basis kan aanleren. De begeleiding van Jouw Voedingsbron kan bij jou thuis plaatsvinden. De begeleiding door de BGN-gewichtsconsulent wordt door een toe­nemend aantal zorgverzekeraars in het aan­vullende pakket (gedeeltelijk) vergoed.

  Vind ons op Facebook:
  facebook.com/jouwvoedingsbron

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply