Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Even een dagje op adem komen
  Rate this post

  We hebben het altijd maar druk en gaan maar door. Bij sommigen gaat dat altijd goed, maar bij anderen leidt dat tot oververmoeidheid en andere klachten…

  Als je behoefte hebt aan een dagje voor jezelf om even bij te komen, zijn er de ‘Op-adem-komen-themadagen’ bij SIO, School voor Intuïtieve Ontwikkeling. Iedere studiedag heeft een interessant thema, waarbij geleide ademoefeningen de thema’s ondersteunen. Iedere themadag staat op zichzelf en is toegankelijk voor iedereen die hierin geïnteresseerd is. De vegetarische lunches zijn heerlijk, en de mooie omgeving van de leslocatie (hotel Ruimzicht in Zeddam) maken een ‘Op-adem-komen-thema-dag’ extra ontspannend!

  De zin en betekenis van verandering (driedaagse workshop)
  Als er in je leven veel veranderingen plaatsvinden (zelfgekozen, onverwacht of een geleidelijke opeenstapeling van veranderingen), kan er een moment komen dat je de behoefte hebt om je emoties die ermee samenhangen te willen onderzoeken om ze een plek te geven. De workshop ‘Verandering & Groei’ kan hier een uitkomst bieden. Deze driedaagse training richt zich specifiek op het thema ‘verandering’ en de gevolgen ervan in iemands leven. Ook al is onze eigen ervaring in vele opzichten uniek, in de chaos van een verandering bestaat er toch een zekere voorspelbaarheid. Dit patroon onderzoeken we om meer inzicht te krijgen in jouw veranderingsproces en zo de weg te banen voor verwerking, integratie en zingeving.

  Meditatietrainer worden (negendaagse opleiding)
  Mediteren is als een reis, een avontuur waarin veel te beleven valt en waarin eenieder zijn eigen koers bepaalt. Op deze reis naar binnen leer je de vaardigheden die nodig zijn om mediteren een plaats te geven in uw dagelijks leven, maar ze ook in te zetten als trainer voor anderen. De training richt zich op het bevorderen van concentratie, aandacht en stilte. Hulpmiddelen zijn: geleide visualisatie, adem, klank en oefeningen in waarnemende aandacht. Daarnaast oefent men thuis met een eigen groepje als trainer en deze ervaringen worden tijdens de lessen uitgewerkt en ondersteund.

  Psycho-energetisch therapeut (driejarige deeltijdopleiding)
  De psycho-energetische therapie is een begeleidingsvorm die mensen helpt in hun zoektocht naar psychisch, fysiek en energetisch evenwicht. Deze therapie is gebaseerd op de kennis en studie van intuïtieve en energetische ont­wikkeling, en ze wordt ondersteund door counseling. Psycho-energetische therapie is een opleiding voor persoonlijke ontwikkeling, kan beroepsmatig ingezet worden of als aanvulling in je eigen beroep.

  Hoofdpunten programma

  Eerste jaar
  – intuïtieve en energetische bewustwordingstechnieken
  – ademoefeningen en meditatie
  – aura en chakra’s leren waarnemen
  – counseling

  Tweede jaar
  – zelfstandig een aura- en chakra-reading en -healing doen
  – verdieping counseling
  – toegepaste Imaginatie
  – werken met tekeningen’
  – praktische oefeningen met medecursisten

  Derde jaar
  – werken met symbolen in mythen, sprookjes en dromen
  – verdieping meditatie
  – integratie van methodieken van de afgelopen twee jaar
  – gestalttechniek
  – verdieping persoonlijke processen

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply