Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Even een moment helemaal voor jezelf
  Rate this post

  Ook als je het druk hebt met je werk, het huishouden en het zorgen voor je gezin, is het verstandig om jezelf niet uit het oog te verliezen. Maar dat wil er nogal eens bij inschieten. Als je regelmatig de tijd neemt om te ontspannen, laad je jezelf weer helemaal op en kun je er weer tegenaan!

  Een goed middel hiervoor is massage. Een ontspanningsmassage is bedoeld om helemaal te ontspannen. Door de massage en de sfeer eromheen ontspannen niet alleen de spieren, maar ook de geest komt tot rust. Je bent even weg uit de drukte van de alledaagse bezigheden. Even een moment helemaal voor jezelf; een moment van ultieme rust. De massage bestaat uit rustige handelingen en zorgt ervoor dat de doorbloeding in je spieren beter verloopt. Hierdoor worden de afvalstoffen in de spieren versneld afgevoerd. Ook verbetert je nachtrust.
  Bij een ontspanningsmassage wordt er meer aan de bewustwording van het lichaam gewerkt. Een ontspanningsmassage kan zowel lichamelijk als geestelijk werken voor het behouden van een goede gezondheid.

  Totaalbeleving
  Masseur Laurette Pelser: ‘Bij OntspanningsLAB is een massage een totaalbeleving, met persoonlijke aandacht voor elke cliënt. De massage vindt plaats in een rustgevende ambiance, met bijpassende muziek en geuren. De massagebehandeling zelf is rustig en ik kan er eventueel ook lichamelijke klachten mee aanpakken. Na de behandeling is er tijd om op adem te komen met een glas water, om het lichaam de gelegenheid te geven om afvalstoffen af te voeren.’

  Laurette biedt ook duobehandelingen aan. Leuk idee om samen met je moeder, kind, zus of vriendin van te genieten!

  Meer rust en vitaliteit met Reiki
  Zit je niet lekker in je vel of heb je last van stress, oververmoeidheid, angsten of lichamelijke pijn? Grote kans dat de energiestroom in je lichaam geblokkeerd is geraakt. Met Reiki is het mogelijk om die energie weer te laten stromen.

  Ook daarvoor kun je bij Laurette terecht. Reiki is een Japanse behandelmethode, waarbij de behandelaar via de handen energie doorgeeft. Het woord betekent dan ook ‘universele levensenergie’. Reiki helpt de doorstroming van energie te herstellen om zo de energiebalans te versterken.

  Bij een behandeling lig je gekleed op de behandeltafel en via handoplegging geeft Laurette energie door. Dit contact is heel aangenaam, en wordt vaak ervaren als een weldadige warmte die door je lichaam stroomt. Het zelfgenezend vermogen wordt aangesproken, zodat je helingsproces op gang komt. Maar het heeft ook effecten op je emoties: je gaat je rustiger en vitaler voelen en bent meer in balans.

  Slechts enkele behandelingen volstaan om merkbare resultaten te boeken. Veel mensen ervaren de liefdevolle en rustige uitwerking nog dagen na een behandeling. Reiki is geschikt voor iedereen; voor jong en oud.
  Reiki vervangt niet de reguliere geneeskunde, maar kan goed als aanvulling daarop dienen.

  Thuiswerkmassage
  Nu veel mensen aan het thuiswerken zijn, is er ook een grotere kans op rug-, nek- en schouderklachten, omdat het meubilair en de zithouding minder goed zijn dan op kantoor. Daarom biedt Laurette nu ook een ‘thuiswerkmassage’ van de rug, nek en schouders van 45 minuten. Zo kun je weer snel pijnvrij verder werken!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply