Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Even een moment voor jezelf
  Rate this post

  Je hebt het druk met je werk, gezin en je hobby’s. Dan kan het zijn dat je jezelf uit het oog verliest, en ook minder oog hebt voor wat je huid en je lichaam nodig hebben. Bij de schoonheidssalon kun je weer tot rust komen en genieten van behandelingen die goed voor je zijn.

  Pure Feeling is een professionele salon waar je in een wereld van wellness en ontspanning terechtkomt. Door unieke geuren, rust en eeuwenoude tradities staat de salon voor innerlijke en uiterlijke schoonheid.
  Ik heb met mijn liefde voor voeding en beauty mijn werk kunnen maken en ben eigenaresse van een schoonheids­salon die gericht is op schoonheid van binnen en buiten. Voor mij gaan voeding en schoonheid hand in hand samen door het leven. Mijn gevoel bij koken en de schoonheid van een mens is samen ontspannen, genieten en bewust zijn. Mijn uitgangspunt is om iedereen om mij heen te inspireren met de kennis die ik heb en de mooie dingen die ik meemaak.

  Sinds de geboorte van mijn dochter ben ik mij nog meer bewust geworden van goede voeding en wat voor invloed voeding op onze gezondheid en sociale leven heeft.

  Cenzaa
  In de salon gebruik ik producten van Cenzaa, die zijn ontwikkeld met de ‘inside & outside’-visie met hoogwaardige ingrediënten. De kracht van Cenzaa schuilt zich in de filosofie dat echte schoonheid van binnen zit. Tijdens de behandelingen word je meegenomen in een droomreis van ontspanning en huidverbetering. Door deze combinatie wordt het beste uit de behandeling voor je huid gehaald, maar ga je toch ontspannen de deur uit.

  Ik bied geen standaard behandelingen , maar kijk echt naar de conditie van de huid op dat moment. Aandacht voor de klant staat bij Pure Feeling voorop. Na de behandeling wordt er altijd de tijd genomen voor uitgebreid advies met de Beauty From Within theeën van Cenzaa met een homemade lekkernij!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply