Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Even een moment voor jezelf
  Rate this post

  Je hebt het druk met je werk, gezin en je hobby’s. Dan kan het zijn dat je jezelf uit het oog verliest, en ook minder oog hebt voor wat je huid en je lichaam nodig hebben. Bij de schoonheidssalon kun je weer tot rust komen en genieten van behandelingen die goed voor je zijn.

  Bij Orange Wellness kun je, naast actief bezig zijn met jouw gezondheid en tot rust komen in de sauna, ook genieten van verschillende massages en diverse gezichtsbehandelingen in onze beautysalon.

  Gezichtsbehandelingen
  Elk mens is verschillend en hetzelfde geldt voor de huid. Dit is de reden dat onze schoonheidsspecialistes altijd eerst een huidanalyse uitvoeren. Zo kunnen zij vaststellen wat voor huidtype je hebt, om vervolgens de producten hierop af te stemmen tijdens de gezichtsbehandeling. Zo kun je bijvoorbeeld een droge, vochtarme, gemengde of juist vette huid hebben. Voor het bereiken van een optimaal resultaat geven de schoonheidsspecialistes passend advies in het gebruik van de juiste verzorgingsproducten voor thuis. Wij werken met een eigentijdse verzorgingslijn op basis van natuurlijke ingrediënten, geschikt voor mannen en vrouwen.

  Massages
  Een massage is in de eerste plaats ontzettend fijn om te krijgen, maar daarnaast is die ook nog eens heel gezond. Zo bevordert een massage de doorbloeding van de huid, waardoor afvalstoffen beter afgevoerd kunnen worden, ­vermindert het stress, verbetert het de balans tussen lichaam en geest en verhoogt het de weerstand. In onze beautysalon heb je de keuze uit een sport-, ontspannings-, hotstone- of scrubmassage, die worden gegeven door professionele, ervaren masseurs. Hiernaast bieden wij ook uitgebreide Spa Rituelen aan. Dit zijn behandelingen van 90 minuten, gebaseerd op oude rituelen met Indische kruiden en bloemen. Deze behandelingen geven je een waar vakantiegevoel!
  Onze gezichtsbehandelingen en massages zijn tevens te boeken in combinatie met een sauna-arrangement. Dit geeft je de mogelijkheid om een hele dag van onze sauna te genieten!

  Beauty-abonnement
  Je verdient iedere maand een heerlijke gezichtsbehandeling of massage! Voor slechts € 45,- per maand kun je een keuze maken uit een van onze massages of gezichtsbehandelingen van 50 minuten of twee keer een afspraak van 25 minuten.

  Kortom: elke behandeling bij Orange Wellness voelt als een cadeautje met totale ontspanning als resultaat. Behandelingen zijn al te boeken vanaf € 29,-.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply