Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Even een moment voor jezelf
  Rate this post

  Je hebt het druk met je werk, gezin en je hobby’s. Dan kan het zijn dat je jezelf uit het oog verliest, en ook minder oog hebt voor wat je huid en je lichaam nodig hebben. Bij de schoonheidssalon kun je weer tot rust komen en genieten van behandelingen die goed voor je zijn. Er zijn allerlei behandelingen mogelijk, voor je gezicht, lichaam, handen en voeten.

  Kun je niet veel tijd vrijmaken voor jezelf, maar wil je toch jezelf lekker verwennen, kies dan voor een korte gezichtsbehandeling van 45 minuten, een massage van 25 minuten met heerlijke warme schelpen of een manuele massage.
  Heb je wel meer tijd, bijvoorbeeld ‘s avonds, dan kun je heerlijk in de watten gelegd worden met de Tres Speciaal gezichtsbehandeling van 75 minuten.

  Wil je echt even ontstressen, dan is een lichaamsmassage van een uur of een Stone Energie Massage van 1,5 uur ook een weldaad. De Stone Energie Massage is een massage die wordt uitgevoerd met warme basaltstenen en koele marmerstenen. Deze massagetechniek is niet alleen ontspannend, maar heeft ook een energetische werking omdat er ook energiepunten en de stroming ervan wordt bevorderd. De warmte zorgt voor verlichting van stijve, pijnlijke spieren, verbetert de bloedsomloop en geeft een diepe ontspanning.

  Ben je niet helemaal tevreden over je lichaamscontouren, dan kan een Universal Contour Wrap uitkomst bieden.
  Heb je last van eelt onder je voeten of een pijnlijke likdoorn, dan kun je ook naar de salon voor een pedicurebehandeling.
  Je ziet het: voor de hele verzorging van je uiterlijk én ­wellness kun je bij de schoonheidssalon terecht.

  Over Tres
  Tres Beauty Health en Wellness centrum is een begrip in Delft en bestaat al bijna 20 jaar, waarvan bijna 7 jaar in Delft. Tres is een vooruitstrevende salon met niet alleen anti-agingbehandelingen, maar ook verzorgende gezichtsbehandelingen, pedicure en totale ontspanning door verschillende soorten massages of voetreflextherapie.
  Eigenaresse Esmeralda van Staveren, gediplomeerd schoonheidsspecialiste, werkt nauw samen met een team van specialisten. Je kunt verzekerd zijn van een eerlijk advies, effectieve behandelingen en persoonlijke aandacht.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply