Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Even een moment voor jezelf
  Rate this post

  Je hebt het druk met je werk, gezin en je hobby’s. Dan kan het zijn dat je jezelf uit het oog verliest, en ook minder oog hebt voor wat je huid en je lichaam nodig hebben. Bij de schoonheidssalon kun je weer tot rust komen en genieten van behandelingen die goed voor je zijn.

  Bij Mystic Beauty van eigenares Sandra van Blokland zijn allerlei behandelingen mogelijk voor je gezicht, lichaam, handen en voeten. Sandra werkt met de allernieuwste ­apparatuur, om kwaliteit te kunnen garanderen.

  Definitief ontharen
  Wil je je in de zomer niet meer druk maken over stoppeltjes? Met IPL behoren scheren, harsen, epileren en ontharingscrèmes definitief tot het verleden! ‘IPL’ staat voor ‘Intense Pulsed Light’ en is hoogenergetisch gepulseerd licht dat op de huid wordt gericht. Zo wordt er met de IPL een lichtflits op de huid afgegeven, waarna dit licht door het in de haar aanwezige pigment wordt omgezet in warmte en daardoor het haarzakje wordt vernietigd. Simpel gezegd wordt de haarwortel door de lichtflits vernietigd, waarna er geen haar meer uit kan groeien.

  Couperose en Spider naevi
  Met IPL kunnen ook huidaandoeningen als couperose en Spider naevi succesvol aangepakt worden. De storende, verwijde rode bloedvaatjes in het gelaat en op de benen worden ‘verwijderd’ door het hoogenergetische licht.

  Acne
  Acne vulgaris of jeugdpuistjes ontstaat door verstopte talgkliertjes. Bij het ontstaan van acne spelen ­verschillende oorzaken een rol. In de meeste gevallen begint acne in de puberteit, wanneer de huid onder invloed staat van hormonale veranderingen. De talgklieren worden groter en produceren meer talg. Als er sprake is van te veel talg, kan de talg zich gaan ophopen. Daardoor opstaan dan ­mee-eters en come­donen (witte puistjes), de talgproductie wordt versterkt door verhoorning van de uitvoergang. In de talgklieren bevinden zich bacteriën (P-Acnes), en door de opgehoopte talg zet de verstopte follikel steeds verder uit tot hij uiteindelijk knapt. Hierdoor opstaan puistjes en pukkels. Tijdens een intakegesprek worden de wensen, mogelijkheden, gezondheid en contra-indicaties besproken. De huid wordt geïnspecteerd en er wordt een behandelplan opgesteld.

  Acryl- en gelnagels
  De nieuwste trend op het gebied van gelnagels is Shellac. Geen drama met nagels meer. Shellac zorgt ervoor dat je 14 dagen prachtige nagels hebt, zonder het gevoel van kunstnagels. Voordeel van Shellac is dat je alles kunt blijven doen. Geen last van ingescheurde nagels of andere ellende. Het is kras- en slijtvast met een prachtige glans. Je kunt het verwijderen met aceton of opnieuw laten lakken bij de nagelstyliste. Een uitkomst!
  Ook voor acrylnagels kun je bij Mystic Beauty terecht. Deze blijven 3 tot 4 weken zitten zonder te beschadigen.

  Wimperextensions
  Wil je mooie, lange wimpers, maar vind jij het ook zo’n gedoe om ‘s ochtends mascara aan te brengen en die ‘s avonds weer eraf te halen? De oplossing: wimperextensions! Het voordeel hiervan is dat je geen mascara meer hoeft te gebruiken. Je staat ‘s morgens meteen op met een prachtige oogopslag!

  Neem vrijblijvend contact op met Sandra. Zij beantwoordt graag al je vragen!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply