Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Even een moment voor jezelf
  Rate this post

  Je hebt het druk met je werk, gezin en je hobby’s. Dan kan het zijn dat je jezelf uit het oog verliest, en ook minder oog hebt voor wat je huid en je lichaam nodig hebben. Bij Beautymarket Rotterdam kun je weer tot rust komen en genieten van behandelingen die goed voor je zijn en die je nóg mooier maken.

  Beautymarket Rotterdam biedt allerlei behandelingen ­onder één dak om je van top tot teen te verzorgen.
  Zo beschikt de salon over 8 zonnebanken, een voetenspa, een parfumbar, een kapsalon en massagestoelen. Je kunt er terecht voor gezichtsbehandelingen, manicure en allerlei gezonde supplementen.

  Shellac
  Ook bij Beautymarket: Shellac, dé nageltrend van dit ­moment! Geen geknoei meer met nagellak die vervolgens na 2 dagen al afbladdert. Shellac blijft zeker 2 à 4 weken mooi zitten met een fantastische hoogglans en keuze uit wel meer dan 100 kleuren. Ook biedt het bescherming en versteviging voor je nagels en is het snel te verwijderen ­zonder je nagels te beschadigen.

  Huidverbetering
  Je kunt verder bij Beautymarket terecht als je last hebt van een huidprobleem. Je krijgt een behandeling op maat, waarbij je huid eerst goed bekeken wordt. De specialiste ­bekijkt vervolgens wat jouw wensen zijn en wat je huid nodig heeft. Er zijn allerlei methoden die ingezet kunnen worden om jouw huid te verbeteren.

  Je kunt verder bij Beautymarket Rotterdam terecht voor wimperextensions en definitief ontharen, en ook Personal Training is mogelijk.

  Beautymarket Rotterdam is gevestigd aan de Chris ­Bennekerslaan, waar volop parkeergelegenheid is.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply