Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Even een moment voor jezelf
  Rate this post

  Je hebt het druk met je werk, gezin en je hobby’s. Dan kan het zijn dat je jezelf uit het oog verliest, en ook minder oog hebt voor wat je huid en je ­lichaam nodig hebben. Bij de schoonheidssalon kun je weer tot rust komen en genieten van behandelingen die goed voor je zijn.

  More Beauty van eigenares Josephine van Veldhoven is dé specialist in de regio Voorburg-Leidschendam en Den Haag voor anti-aging en huidtherapieën. Pigment- en tatoeageverwijdering en permanent ontharen behoren tevens tot de deskundigheid van Josephine. Een gratis adviesgesprek bij More Wellness & Beauty loont zeker de moeite!

  Perfecte timing
  Of je nu 30, 40 of 50 plus bent: om het huidbeeld te verbeteren en jeugdiger te maken, bestaan er vernuftige oplossingen. Ze kunnen worden ingedeeld en gecombineerd op basis van leeftijd en huidconditie. Alleen door middel van een milde exfoliatie-, meso-opvulling-, zuurstof-, laser- en/of ultrasoonbehandeling kan de huid worden verjongd. Maak gebruik van deze nieuwe beautytechnologieën: ­specifiek en dus gericht op de wensen die er zijn. Reserveer nu je afspraak en ervaar zelf wat deze ­behandelingen voor je kunnen betekenen!

  Aquabrasie
  Josephine werkt met zowel apparatuur als producten van Deynique. Aquabrasie is nieuw in de salon. Aquabrasie haalt op een zeer aangename manier de afgestorven cellen van de huid. Met een roterende waterstraal worden schilfertjes, vuil en onzuiverheden voorzichtig verwijderd. Er komt een gezonde frisse huid tevoorschijn, die nu het vermogen heeft de (anti-aging) werkstoffen op te nemen. Kom genieten van deze relaxende schoonheidsbelevenis!

  Doen geeft succes
  Ieders specifieke vragen en/of problemen kunnen worden aangepakt, en zoals Josephine altijd zegt: ‘Doen geeft succes’, dus waarom zou je langer wachten? Zorg ervoor dat je huid mooi blijft of weer steviger wordt. Hoe leuk is dat!
  De salon is aangesloten bij het kwaliteitskeurmerk de HUIDspecialist. Door voor More Wellness & Beauty te kiezen, kies je voor een instituut waarbij kwaliteit gewaarborgd is. Als schoonheidsspecialiste is Josephine aangesloten bij de ANBOS.

  Loretta’s Nail Treatments
  Omdat steeds meer klanten aangeven ook hun handen en nagels te willen verzorgen, is Loretta van Veldhoven een aantal dagen per week bij More Beauty in de salon, om daar de klanten haar expertise, voornamelijk op nagelgebied, aan te bieden. Een bijzondere en mooie uitbreiding voor de salon en vooral voor wie hoge eisen stelt aan de uitstraling van verzorgde handen.

  Caption: beauty must-have van nu
  Loretta werkt bij More Beauty met Caption, een revolutionaire hightech lak die niet alleen eenvoudig aan te brengen is, maar ook bijzonder snel droogt en in elke situatie langer houdt! Hiermee is Caption de ideale uitvinding op het gebied van techniek, verzorging en kleur. Je kunt kiezen uit 60 kleuren en 18 topeffecten én nog de mogelijkheden die Loretta kan bieden op het gebied van nail-art. Superleuk voor een feestje of gewoon passend bij een speciale outfit.

  Gemakkelijk zelf doen
  De Caption lak is gemakkelijk zelf aan te brengen én te verwijderen met nagellakremover. Overigens: het blijft een aanbeveling om Loretta een keer je nagels te laten lakken, zodat je kunt zien hoe mooi je het ook zelf kunt doen. Kleine tips en trucs waar je niet altijd zelf aan denkt, maken het verschil in het mooie uiterlijk van je handen en nagels.

  Een mooi cadeau
  Maak een afspraak met Loretta en zij verzorgt de nagels met de Caption base, color en toplak (glans of mat) voor €‌15,-. Een leuke kennismaking en… natuurlijk kunnen extra’s daarbij altijd in overleg. Voor de feestdagen is het ook een mooi cadeau om iemand te ‘laten’ verwennen. Cadeaubonnen zijn bij More Beauty dan ook hiervoor verkrijgbaar.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply