Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Even geen spanning meer

  In deze moeilijke tijd is het erg belangrijk dat jij op jouw manier uit de crisis komt. Ik besef zeker dat iedereen in deze tijd zijn eigen problemen heeft.

  Een lange, stressvolle periode is niet alleen heel vervelend voor jou als persoon, maar maakt ook dat je huid allerlei problemen kan gaan vertonen. In alle stress vergeet je eerst een keer je gezicht te wassen, dan weer een crème op te smeren. Je persoonlijke hygiëne begint er zo al snel bij in te schieten. Dit is niet alleen slecht voor je huid, maar je kunt dit langzaam ook van binnen beginnen te merken.

  Een groot onderdeel van jezelf goed voelen, is immers weten dat je er goed uitziet. Het is belangrijk om hierbij niet te vergeten om genoeg tijd voor jezelf en je uiterlijk in te plannen. Ik wil dat mijn klanten zich niet alleen mooi voelen, maar ook dat ze zich goed voelen. En daar zet ik me dan ook voor in.

  Na een stressvolle periode of lang binnen zitten, kan jouw huid misschien wel een oppepper gebruiken. Hier bied ik verschillende behandelingen voor aan. Eerst stel ik hiervoor vast welk type huid je hebt, een droge huid vraagt immers om een andere behandeling dan een vette. Ook geef ik je tips hoe je de thuisverzorging van je huid kunt aanpakken en welke producten geschikt zijn voor jouw huid.

  Ik bied in mijn salon een aantal behandelingen aan om even helemaal tot jezelf komen. Neem bijvoorbeeld mijn relaxbehandeling. Hierbij begin ik met een dubbele reiniging en een peeling om je huid schoon te maken en onzuiverheden te verwijderen. Hierna breng ik een gezichtsmasker aan die in je huid wordt gemasseerd. Ik sluit deze behandeling af met een verzorgende crème en een lichte make-up. Als je jezelf extra wilt verwennen, kun je voor de droomreisbehandeling kiezen. Naast de reiniging en verzorging zitten hier ook microdermabrasie, het modelleren en verven van je wenkbrauwen, massage en verven van je wimpers bij in. Een heerlijk ontspannende én verzorgende ervaring dus, die jij wel verdiend hebt!

  Heb je het psychisch moeilijk in deze tijd? Je kunt me ook contacteren via www.mediumchat.nl voor innerlijke ondersteuning. Ik ben er voor je!

  Sabine Grootjes
  eigenaar Salon Colorfull

  Je kunt allerlei behandelingen ondergaan om een momentje van rust te pakken en ondertussen je huid een boost te geven:

  – Reinigende behandeling
  – Relaxbehandeling
  – Acnebehandeling
  – Droomreisbehandeling
  – Wenkbrauwbehandeling
  – Peelings
  – Innerlijke beauty coaching

  Wees zuinig op je huid, je hebt er maar één!
  Sabine Grootjes-van der Wende is gediplomeerd schoonheidsspecialiste. Ze is gespecialiseerd in huidverbetering. Daarnaast geeft ze ook healingen. Ze vertelt: ‘Ik vind het belangrijk dat iedere klant kan genieten van een heerlijke, rustige behandeling. Tijd voor jezelf en even geen stress. Kwaliteit, ontspanning en persoonlijke aandacht staan centraal, waar je ook voor komt. Ik volg de nieuwste ontwikkelingen en neem geregeld deel aan trainingen, zodat we samen het beste uit jouw huid kunnen blijven halen. Je hebt maar één huid en daar moet je zuinig op zijn!’

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply