Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Even heerlijk ontspannen
  Rate this post

  Wie kent dat niet? Alles draait om tijd, en je moet van alles: op tijd op je werk zijn, je kind moet op tijd op school zijn, deadlines moeten op tijd gehaald worden enzovoort enzovoort. Je hebt het altijd maar druk, en te weinig tijd voor jezelf. Dan kun je te maken krijgen met vermoeidheidsklachten. Yoga is een prima manier om beter in je vel te komen.

  Relax&Restore Yoga is een heel zachte vorm van yoga, waarbij je je niet te veel hoeft in te spannen en waarbij je gebruik maakt van artikelen als dekens, kussens, blokken en banden. Je lichaam kan hierbij volledig tot rust komen. Per individu wordt bekeken welke inspanning mogelijk is en wordt ondersteuning geboden bij de oefeningen. Goed naar het eigen lichaam leren luisteren is een belangrijk onderdeel van deze vorm van yoga.
  Ook de andere vormen van yoga, bijvoorbeeld Hatha Yoga en Yin Elements Yoga, kunnen helpen om weer nieuwe energie te krijgen en je focus te richten op de positieve dingen in je leven.

  Elke deelnemer wordt persoonlijk begeleid en oefeningen worden op de eigen lichamelijke mogelijkheden afgestemd.

  Docente bij Yoga Centrum Assen is Jasmin Poell. ‘Yoga is voor mij een levenswijze, waarin ik nieuwe kracht en energie kan vinden. Het is mijn passie. Je leert jezelf steeds beter kennen en voelt de harmonie tussen je lichaam, geest en ziel. Mijn inspiratie is om samen met jou weer de weg terug naar binnen in te slaan en vrede te vinden. De alledaagse stress even te vergeten, je gedachten te kunnen loslaten en je weer helemaal comfortabel en ontspannen te voelen.’

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply