Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Even heerlijk ontspannen
  Rate this post

  Wie kent dat niet? Alles draait om tijd, en je moet van alles: op tijd op je werk zijn, je kind moet op tijd op school zijn, deadlines moeten op tijd gehaald worden enzovoort enzovoort. Je hebt het altijd maar druk, en te weinig tijd voor jezelf. Met yoga gun je jezelf een moment van rust te midden van alle hectiek.

  Yogastudio Balans is een professionele yogastudio met goed opgeleide docenten die zich geregeld laten bijscholen om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen. Iedereen is er welkom. Je hoeft dus niet een perfect lichaam te hebben of superfit te zijn om de oefeningen te kunnen doen. Ook belangstellenden met beperking zijn bijvoorbeeld welkom!
  Elke les begint met een rustmoment, waarna er aandacht is voor je lichaam: hoe voelt het aan? Daarna focus je je op je ademhaling, gevolgd door simpele bewegingsoefeningen, die je je laten ontspannen. De les eindigt met een afsluiting met een inspirerende tekst.
  Belangrijk bij Yogastudio Balans is de persoonlijke aandacht voor iedereen. Dus heb je bepaalde klachten, dan is er tijd en ruimte om die te bespreken. En lukt het je niet om een bepaalde oefening te doen? Geen probleem: niets moet. Buiten de les om moet je al zoveel…

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply