Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Even heerlijk ontstressen
  Rate this post

  Heb je het altijd maar druk en kom je niet aan jezelf toe? Niet verstandig… Het is belangrijk om af en toe een moment voor jezelf te hebben en heerlijk te ontspannen, zeker in een periode van stress of ziekte.

  Met een kruidenstempelmassage van het lichaam is het de bedoeling om ontspanning te geven aan lichaam en geest en om spierspanning en pijn te verlichten. Om doeltreffend en een diepere ontspanning te creëren, wordt manuele massage gegeven in combinatie met het gebruik van kruiden­stempels, hotstones of edelstenen. Door de werking van de kruiden, de energie en de etherische olie heeft dit alles een geneeskrachtige werking voor spieren en bloed­vaten, waardoor afvalstoffen vrijkomen. Dit werkt ontgiftend en ontspannend en geeft verlichting van pijn.

  Etherische olie
  De met kruiden gevulde katoenen stempels worden verwarmd en door een draaiende druk gemasseerd op de drukpunten en energiebanen van de rug, nek en schouders. Met warme etherische olie wordt manueel nog een massage gedaan. De kruiden die ik in de zakjes heb gedaan, zijn lavendel, kamille, lemon grass en rozemarijn. Deze kruiden zijn ideaal voor ontspanning en verlichting van stress, en werken tegen pijnlijke spieren en gewrichten.

  Je kunt in plaats van de kruidenstempels ook kiezen voor een hotstone- of edelsteenmassage. De kruidenstempels worden dan vervangen, en de olie wordt opnieuw aangepast.

  Gun jezelf een van deze behandelingen en kom heerlijk tot rust!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply