Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Even heerlijk tot rust komen…
  Rate this post

  Herken je dit? Je werkt, je hebt kinderen en deze moeten naar school en/of dagverblijf gebracht worden, boodschappen, eten koken, sporten, overige huishoudelijke taken, kind(eren) helpen met huiswerk en dan is er nog je sociale leven en je partner.

  Wanneer heb jij tijd voor jezelf? Deze meeste vrouwen die ik spreek, hebben het niet of nauwelijks en gunnen het zichzelf ook niet. Niet zo slim, want voor je het weet krijg je allerlei gezondheidsklachten en ligt een burn-out op de loer. Soms heb je te laat aan de bel getrokken. Kinesiologie kan je dan helpen om weer in balans te komen en de rust in je lichaam te laten terugkeren.Kinesiologie is een therapeutische manier van werken waarbij er gebruik wordt gemaakt van spiertesten. Bij de spiertesten wordt één bepaalde spier geïsoleerd. Daar wordt een zachte druk op uitgeoefend om te kijken of de spier voldoende energie heeft om die te weerstaan. Wanneer de spier deze zachte druk niet kan weerstaan, wordt de test ‘zwak’ genoemd en is er sprake van een onbalans.

  Kinesiologie is geschikt voor iedereen die geïnteresseerd is in het hoe en waarom van zijn lichamelijke klachten of geestelijke onbalans. Een herstelde balans maakt dat je je al beter voelt, ook al ben je medisch gezien nog ziek.

  Ook voor een ontspanningsmassage kun je bij mij terecht. Even tot rust komen en alles van je af laten glijden. Je kunt zelfs een strippenkaart aanschaffen, waardoor je elke maand even een vast rustpunt hebt.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply