Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Even helemaal niets hoeven…
  Rate this post

  De gure wind waait om je heen en zorgt voor koud kippenvel langs je ruggengraat. Je slaat je dikke sjaal nog iets dichter om je heen, maar de warmte blijft uit. Hoe hard de kleurrijke herfstbladeren ook hun best doen, het lukt ze amper om daadwerkelijk wat kleur toe te voegen aan de dag. Wat jij nodig hebt is een plek waar je volledig tot rust kunt komen! Waar je voor even de kou buitensluit en je voor 100% op jezelf kunt focussen.

  Een dag voor jou alleen. Dat mag en dat verdien jij. Al dat harde werken, rennen van hot naar her, stress en brandjes blussen: soms is het even genoeg. Dan mag je ‘stop’ zeggen en jezelf verwennen. Laat de drukke stad achter je en dompel jezelf onder in warmte, luxe, stilte en ontspanning van de spa en welness. Je start met een verwarmende en reinigende saunaronde, waardoor je stofwisseling gestimuleerd wordt en de doorbloeding verbetert. Daarna kun je in je streelzachte badjas heerlijk uitrusten in de sfeervolle loungeruimte. Lekker je gedachten de vrije loop laten, een leuk magazine lezen of ongestoord wegdommelen en helemaal tot jezelf komen.

  Gouden handen
  Als je behoefte hebt aan extra verzorging en verwennerij, kies dan voor een heerlijke ontspannings- deep tissue of Shiatsumassage. De gouden handen van de professionele masseur brengen jou volledig tot ontspanning en de massage werkt door tot in de diepste lagen van jouw lichaam. Ook kun je gaan voor een gezichts- of lichaamsbehandeling in de beautysalon. Ultieme verwennerij en verzorging. Naderhand voel je je heerlijk loom en rozig en dat gevoel kan nog dagen aanhouden.

  Vandaag bén jij
  Een ontspanningsdag zonde van je tijd? Helemaal niet! Dit is jouw dag en daarin is ontspannen heel belangrijk. Sterker nog: ontspannen is broodnodig om gezond te blijven, het drukke leven goed aan te kunnen en je happy te voelen. Vandaag hoeft niemand iets van jou, je laat lekker de boel de boel en alles draait om jou. Als je regelmatig zo’n dag me-time in je agenda blockt, dan zul je op termijn gaan ervaren dat dit een weldadig effect heeft. Dat je jezelf meer gunt. Dat je sneller tot ontspanning komt. En dat je straalt. Laat die koude winter maar komen; binnenin jou brandt een vreugdevuurtje!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply