Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Even helemaal niets hoeven…
  Rate this post

  Je leven anno 2018 dendert in sneltreinvaart voort. Er wordt van alles van je gevraagd: drukte op je werk, zorgen voor je gezin, het huishouden, gezellig doen met je vriendinnen en dan óók nog eens je drie keer per week uitsloven in de sportschool. Niet omdat het kan, maar gewoon omdat het moet. Even ontsnappen aan deze ratrace is gemakkelijker dan je denkt! De zomer is dé periode om wat meer tijd en aandacht aan jezelf. Wat is er dan leuker dan te genieten van heerlijke ontspanning door een fijne massage of floaten? 

  Kleinschalig
  ‘Wij hebben bewust gekozen voor kleinschalig, zodat het vooral niet te massaal wordt en er voldoende aandacht voor iedere individuele klant blijft’, geeft Gerlanda aan. ‘Omdat er zoveel mogelijkheden zijn, kan iedereen rouleren tussen de verschillende ruimtes en kunnen er op ieder gewenst moment ongeveer 30 mensen gebruik maken van onze luxe wellness.’

  Drijvend tot ontspanning komen
  Floaten is een prettige manier om zonder inspanning gewichtloos tot volledige ontspanning te komen. Je drijft daarbij op zout water, in je eigen floatroom. Inmiddels is wetenschappelijk bewezen dat floaten een positieve invloed heeft op de gezondheid. Floaten helpt goed bij verschillende klachten. Het vermindert onder andere huidproblemen en chronische pijn, stress en slaapstoornissen en zorgt voor een beter herstel na het sporten. Ook stimuleert het de creativiteit en de concentratie. Dat kan iedereen gebruiken! Floaten kun je in je eentje doen, maar ook gezellig met een vriendin.

  Totaal wellnesspakket
  Gerlanda Drenth van LOFF Assen: ‘Wij openen binnenkort onze deuren met een geheel nieuw concept. Dit omvat niet alleen onze welbekende floatrooms, massage- en beautybehandelingen, maar ook een Finse (buiten) sauna, zoutsauna, infrarood-cabine voor 2 personen (met ergodynamische stoelen), een voetbad en een luxe douche. Daarnaast hebben we ook een hamamruimte waar je een echte oosterse hamambehandeling kunt ondergaan! En als dat nog niet genoeg is: we hebben ook een stoomcabine, open-air douche en een zonnige tuin met luxe ligbedjes en zitjes. Kortom: alle ingrediënten voor een totale dag van ontspanning!’

  Adem in, adem uit
  Bij LOFF Assen kun je straks in kleine groepen iedere week yoga-, meditatie- of pilateslessen volgen. Daarnaast is het mogelijk om een dag- of groepsarrangement met deze lessen te boeken in de vorm van een One Day yoga retreat.

  Arrangementen
  LOFF Assen biedt verschillende arrangenenten aan. Hierbij is eten en drinken inbegrepen. Kies jij bijvoorbeeld voor ’tijd voor twee’, met een heerlijke massage van 30 minuten, een uurtje floaten en high tea? Of toch voor het heerlijke arrangement ‘me time’, waarbij de Lomi Lomi massage centraal staat en een uitgebreide gezichtsbehandeling van 90 minuten?

  ‘Je kunt bij ons terecht voor de lekkerste, gezonde en verantwoorde hapjes’, geeft Gerlanda enthousiast aan. ‘Dit past helemaal bij ons hamam-concept, omdat we onder andere heerlijke, verse gerechten met een oosters tintje gaan serveren. Je kunt straks bijvoorbeeld gaan genieten van een Marokkaanse high tea plus allerlei verrukkelijke culinaire traktaties! In onze mooi ingerichte woonkamer / relaxruimte serveren wij straks dagelijks een heerlijke lunch, diner, hapjes en drankjes. Allemaal vers bereid, biologisch, gezond, lekker en zoveel mogelijk gluten-, lactose- en suikervrij, en daarnaast ook geschikt voor veganisten.’ 

  Puur bewezen
  De huid is je grootste orgaan en geeft een weerspiegeling van jouw innerlijk. Ben je happy en zit je in een goeie flow? Je straalt en dat ziet iedereen! 

  Stress of ziekjes? je oogt moe en vaal, hebt donkere kringen onder je ogen en de lijnen in je gezicht lijken scherper. Een flinke oppepper kan je weer die gezonde stralende glow teruggeven.Reden genoeg dus om lief te zijn voor jouw huid en je gezicht. Er zijn verschillende redenen om de huidspecialist te bezoeken, maar bij LOFF ontvang je altijd een persoonlijke behandeling gericht op gezond en mooi ouder worden, zonder medisch-cosmetische ingrepen of naalden.

  Wij zorgen ervoor dat jouw behandeling voelt als een moment van pure ontspanning en luxe. We gebruiken producten vol pure ingrediënten, zoals de biocosmetica van Absolution en de 100% natuurlijke voedingssupple-menten van Laviesage, en diverse massagetechnieken om huidveroudering en verslapping af te remmen en zelfs te verminderen.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply