Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Even helemaal niks moeten
  Rate this post

  Moet jij ook zoveel van je omgeving: van je baas, van je gezin, maar vooral van jezelf? Dan is het niet zo gek dat je je vaak moe en gestresst voelt en niet op jouw eigen koers kunt vertrouwen. Vraag jezelf eens af wat jij nodig hebt om dichter tot jezelf te komen en te luisteren naar jouw diepste behoeften.

  Stel je eens voor: het enige moment dat je hebt, is nu. En in dat moment bestaat geen ‘moeten’. In dat moment bestaat alleen jij, met al jouw emoties en gedachten. Als je in balans bent, zijn dit soort momenten fijn. Als je echter uit balans bent, kun je overspoeld raken voor de chaos in jouw hoofd. Ter ondersteuning kun jij heel goed een voetreflexmassage gebruiken.

  Op je voeten liggen allemaal punten die corresponderen met organen, weefsels, zenuwen en spierstelsel. Wanneer er een verstoring in je lichaam plaatsvindt, is die verstoring terug te vinden in de voet, en dat kan zich uiten in pijn of rood worden van de voeten.

  Door op bepaalde punten te masseren, worden energieblokkades opgeheven, waardoor energie weer vrij kan stromen en het lichaam zichzelf kan herstellen. De doorbloeding wordt gestimuleerd, waardoor de weefsels meer zuurstof krijgen en de afvalstoffen sneller afgevoerd kunnen worden. Bovendien zorgt de behandeling voor ont­spanning in een periode waarin je voort­durend gespannen bent en steeds ‘in je hoofd’ zit. Je ervaart weer hoe het is om je lichaam te voelen en dit als prettig te ervaren.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply